Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El pallasso més guardonat del món, l'italià David Larible, visitarà Figueres

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals - 08/01/2015

El pallasso més guardonat del món, l'italià David Larible, visitarà Figueres

Visitarà el Teatre de Figueres el 28 de febrer i l'1 de març en el marc del Festival Internacional de Circ

El pallasso més guardonat del món, l'italià David Larible, que ha rebut tres distincions del Festival de Circ de Montecarlo, visitarà el Teatre de Figueres el 28 de febrer i l'1 de març en el marc del Festival Internacional de Circ que s'organitza anualment en aquesta localitat.

Segons informen els responsables de la cita, Larible acudirà amb un espectacle en el qual condensa les seves principals números, després d'una trajectòria que el va fer formar part durant quinze anys del Circ Barnum dels Estats Units i, en tornar a Europa, del Circus Roncalli de Alemanya.

A Figueres, aquest pallasso arribarà després d'una gira com a primera figura del Circ Nacional Suís Knie i abans d'integrar-se al Circ Bolshoi de Moscou.

El Teatre de Figueres ha anunciat també avui la resta de la seva programació de gener a maig, en la qual destaca igualment l'actuació dels tarragonins Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries o els espectacles 'Dones com jo' de Pau Miró , 'El Crèdit' de Jordi Galceran, 'Fedra' de Jean Racine o 'Terra Baixa' d'Àngel Guimerà amb la interpretació de Lluís Homar.

Enllaços relacionats