Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > L'Auditori de Barcelona acull el circ d'Animal Religion

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 29/01/2015

L'Auditori de Barcelona acull el circ d'Animal Religion

Del 20 al 22 de febrer es podrà veure Sifonòfor

Aquesta temporada L’Auditori ha estrenat ESCENES una nova sèrie en què la música dialoga amb altres arts escèniques que inclou 3 estrenes absolutes i dues d’elles, encarregades específicament per L’Auditori. Amb aquesta nova programació, L’Auditori vol afavorir l’entrada de nous públics habituats a aquesta oferta cultural.
ESCENES va arrencar els dies 7 i 8 de novembre amb una nova producció dels Comediants i La Mama, titulada La Suite de l’aigua, va seguir del 27, 28 i 29 desembre amb Leandre, un dels clowns més reconeguts del panorama cultural català i a la formació Barcelona Clarinet Players.

Després d’arrasar al Festival de Teatre al Carrer de Tàrrega, els dies 20, 21 i 22 de febrer arriba Animal Religion, amb “Sifonòfor”, un altre espectacle impulsat per L’Auditori. Una performance de circ estripat i contemporani on la música, la dansa, el moviment i l’acrobàcia ressonaran en un espectacle agosarat i imprescindible.

“Sifonòfor” es un grup de micro-organismes super-especialitzats de les profunditats abismals del món, que s’uneixen els uns i els altres amb l’objectiu de sobreviure i desenvolupar-se. Inspirat en el sifonòfor (invertebrats marins) la companyia Animal Religion ofereix la seva visió de treball en col·lectiu per fer sorgir del desordre el que ningú podria fer sol, sense cap sistema jeràrquic, construir un espectacle invertebrat entre la música i el circ.

Finalment el dies 5, 6 i 7 de juny Escenes ens portarà la proposta de les Variacions Goldberg íntima i emotiva d’un dels més grans improvisadors de dansa de l’actualitat, l’eslovè Jurij Konjar, amb el clavecinista català Dani Espasa.
 

Enllaços relacionats