Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Mataró, circ al casal! celebra aquest diumenge, 1 de febrer una edició especial en motiu dels 5è aniversari

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 29/01/2015

Mataró, circ al casal! celebra aquest diumenge, 1 de febrer una edició especial en motiu dels 5è aniversari

Fins al moment s'han vist un total de 24 espectacles en un cicle que vol apropar les arts circenses i parateatrals a nous públics

Aquest proper diumenge 1 de febrer arriba l’espectacle EL MÊTRE de la companyia JAM amb equilibris, manipulació d’objectes i humor, per gaudir d’un nou diumenge de circ al casal. Serà la sessió més especial fins ara ja que celebrarem el 5è aniversari de Mataró, circ al casal! Per aquest motiu, hem organitzat activitats festives, obertes a tothom a partir de les 11h que tindran lloc al mateix teatre Aliança i Casal Iris: xocolatada, taller de maquillatge i Photocall M’agrada el circ per endur-se una foto de record. L’espectacle començarà a les 12h com és habitual i, en acabar, hi haurà el sorteig de regals gràcies als nostres col•laboradors.

5 anys del cicle

Vint-i-quatre són els espectacles que s’han pogut veure fins ara a la programació Mataró, circ al casal des de l’inici el febrer del 2011. Fruit de l’acord de la productora CIRCulant i Aliança Mataró va néixer per apropar les arts circenses i parateatrals a nous públics i augmentar els espais d’exhibició propers a aquestes arts. A més de l’interès especial per mostrar les produccions d’artistes professionals de qualitat i llenguatge contemporani que hi ha a casa nostra i més enllà. Per aquí han passat companyies de Mataró, Tiana, Montseny, Barcelona, Sabadell i Terrassa.

La valoració d’aquests cinc anys és de satisfacció i d’haver contribuït a aproximar i normalitzar la diversitat de gèneres en la programació local adreçada a públic familiar. Tot i així, la dificultat per fer sostenible el projecte segueix sent present i seguim a la recerca de sumar patrocinadors i mecenes que contribueixin i assegurin la seva continuïtat. Des del setembre 2012, es compta amb el suport de la Direcció de Cultura en quant a la difusió, al formar part del cicle SORTIM EN FAMÍLIA, valorant la tasca i donant-li més promoció.

La programació d'aquest any

Al març, primer espectacle de màgia i il.lusionisme amb TEA TIME i a l’abril, Giradanza per celebrar el mes de la Dansa i el Circ.


Amb TEA TIME de la Cia. TXEMA gaudirem de l’art de la màgia i l’il.lusionisme per primera ocasió a la nostra programació. L’espectacle amb varis premis internacionals mostra números espectaculars d’aparicions i desaparicions alhora que també és proper i amb la participació del públic.
I el mes d’abril coincidint que el dia 18 d’abril és el Dia Mundial del Circ i el 29, el Dia Internacional de la Dansa, ens sumem a celebrar-ho amb un espectacle fresc, dinàmic, tècnic i poètic amb dos artistes amb bona trajectòria internacional. El ballarí i artista de circ Jorge Albuerne i la ballarina de dansa contemporània Cecilia Colacrai que conformen Cia. GiraDanza presentaran ÚLTIMO, EL BAILE.
 

Diumenge,1 de febrer • 12 h
EL MÊTRE de Cia.JAM

Humor Gestual • Manipulació d'Objectes • Equilibris

Deixeu-vos captivar per un personatge imaginatiu, tendre i còmic que té la insistència de mesurar-ho tot amb un metre! Acompanyat de la seva escenografia i gran imaginació es guanyarà la nostra complicitat i nosaltres, gaudirem de situacions còmiques, divertides i tendres i voldrem tenir el nostre propi metre!
Espectacle estrenat a Fira Tàrrega 2014 amb una gran acollida i crítica.

VENDA ENTRADA

On line: www.quedat.cat/Categoria/Entrades

Presencial i anticipada a:
- Aliança Mataró (Pl.Tereses, 22)
- Artijoc (St. Cristòfor, 5)
- a La Iogurteria -Granja Armengol (Nou,26)
- a Buc de Llibres (Muralla del Tigre, 31)

Reserves: circalcasal@circulant.cat i T. 616 504 410

A taquilla: Casal Aliança c/ Bonaire, 25 a partir de les 11h mateix di de l’espectacle

PREU: 7 € *
6 € ** Socis Aliança Mataró, Artijoc i compra on line

* menors de 24 mesos no paguen
**màxim 2 entrades amb descompte per 1 carnet

COL.LABOREN Artijoc, Ajuntament de Mataró, Kangurs, Mamita Valdés, Marcel al teu Gust, Tànit Cultura, Cronopis, Iogurteria Granja Armengol i Buc de Llibres.

ORGANITZA Aliança Mataró i Circulant,circ en moviment!
 

Merci bien, de Mumusic Circus, un dels espectacles programats al llarg d'aquests 5 anys

Merci bien, de Mumusic Circus, un dels espectacles programats al llarg d'aquests 5 anys