Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > La pàgina web ClownPlanet es renova

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 26/02/2015

La pàgina web ClownPlanet es renova

El gener de 2000 va aparèixer la web Clownplanet, creada i mantinguda pel pallasso Àlex Navarro a causa del buit que trobava a Internet quan buscava informació en espanyol sobre el món del clown i també per oferir informació a tot aquell que li interessi. El 2014 va començar a treballar en la seva renovació i aquest mes ha començat la seva difusió. La nova web és un completíssim recull sobre el món del pallasso i inclou notícies, agenda, història, directoris de pallassos, tan actuals com històrics o socials, entre altres i molts recursos: documentals, vídeos, entrevistes, bibliografia, enllaços d’interès...  Des del llançament del nou Clownplanet la pàgina està tenint 2000 visites diàries de promig

El Butlletí Clownplanet va aparèixer el febrer del 2000 o segueix en marxa. Des d’aleshores s’han enviat més de 300 butlletins.
El jurat dels Premis FAD Sebastià Gasch de les Arts Parateatrals 2001 (Barcelona) van concedir un premi al Butlletí Clownplanet a la categoria "Aplaudiment" per la tasca de difusió del món del clown.