Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El Dia Mundial del Circ se celebrarà a Catalunya entre el 10 i el 19 d'abril

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC - 05/03/2015

El Dia Mundial del Circ se celebrarà a Catalunya entre el 10 i el 19 d'abril

L’APCC demana al sector que informi sobre les activitats de circ previstes en aquelles dates per elaborar una agenda conjunta

El tercer dissabte d’abril, 19 d’abril, se celebra el Dia Mundial del Circ, impulsat la Federació Mundial del Circ. L’APCC n’impula la celebració a Catalunya entre el 10 i el 19 d’abril ja que és una ocasió perfecta per posar el circ al capdavant de l’actualitat cultural.

Per a fer-ho possible L’APCC demana la col•laboració del sector. En primer lloc,     s’elaborarà una agenda recollint totes les activitats de circ que es facin a Catalunya entre el 10 i el 19 d’abril. L’agenda es farà arribar als mitjans de comunicació, a tot el sector i a la resta d’equipaments d’arts escèniques, tal com s’ha fet en altres ocacions, amb molt bona acollida. Per a fer-ho, demanem a les companyies, als centres culturals, les escoles i als equipaments que enviin la informació de les actuacions, cursos o tallers que tinguin lloc en aquelles dates. Ompliu aquí la informació dels actes i feu arribar a apcc@apcc.cat una imatge a bona resolució abans del 20 de març.

L’APCC ha encarregat també la redacció del manifest per donar visibilitat a la nostra realitat, la nostra vitalitat i també les nostres reivindicacions.a un profesional del circ. Ben aviat es farà públic. Des de lla XECC s’està treballant també en una acció conjunta que tindrà lloc a Barcelona el dissabte 18 d’abril. Us anirem informant d’aquestes accions a mesura que es vagin concretant.