Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Divendres 10 d'abril, 3a trobada d'artistes i companyies de circ

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC - 23/03/2015

Divendres 10 d'abril, 3a trobada d'artistes i companyies de circ

A la Trobada es presentaran els resultats de la 3a Enquesta de companyies de circ i per debatre els temes que els afecten

El divendres 10 d'abril La Central del Circ de Barcelona acollirà la 3a Trobada d'artistes i companyies de circ organitzada per l'APCC. A la Trobada, oberta tant a socis com a no socis, es presentaran els resultats de la 3a enquesta adreçada a companyies de circ de Catalunya. L'enquesta encara està oberta i es pot omplir aquí.

A la Trobada es debatrà i es treballarà en elaborar propostes a l'entorn de temes que afecten les companyies i els artistes, com les bones pràctiques als festivals, la contractació, els catxets...

Les enquestes que es presentaran recullen dades sobre la composició de les companyies, el nombre d'espectacles creats, les funcions realitzades, els ajuts rebuts i la facturació. L'enquesta també recull les problemàtiques que afecten el sector i serviran de punt de partida per a un debat en què s'escoltaran i recolliran les experiències i les propostes dels assistents.

Les trobades d''artistes i companyies, de les quals s'han celebrat ja dues edicions, són una molt bona oportunitat per compartir problemàtiques i vivències i recollir propostes que s'han anat incorporant en el programa d'activitats de l'Associació.

La Trobada tindrà lloc de 16h a 19h (amb la voluntat que després es pugui assistir a la mostra de companyies residents a La Central del Circ EP. Aquells que vulguin assistir a la mostra han de reservar enviant un mail a info@lacentraldelcirc.cat).

La trobada de l'any passat es va ceñlebrar el mes de desembre

La trobada de l'any passat es va ceñlebrar el mes de desembre