Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Dissabte 18 d’abril, acte central del Dia Mundial del Circ a la Ciutadella

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC - 01/04/2015

Dissabte 18 d’abril, acte central del Dia Mundial del Circ a la Ciutadella

L’APCC i la XECC, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Barcelona, organitzen un matí de circ amb entrenament obert, tallers infantils i lectura del manifest

Aquest 2015 el Dia Mundial del Circ, impulsat per la Federació Mundial del Circ, tindrà lloc el, dissabte 18 d'abril de 2015.

Catalunya, a partir de l’impuls de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) i la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya (la XECC), s’afegeix per tercer any a la celebració, allargant-la des del 10 d’abril fins el diumenge 19 d’abril, amb un total de 50 activitats en 23 municipis, a càrrec de 100 companyies i entitats. Dins d’aquestes activitats trobem 44 espectacles, 100 funcions i 11 tallers per a grans i petits.
A la web https://diamundialdelcirc.wordpress.com/ es pot trobar tota la informació (manifest, actes programats)

L’acte central de celebració tindrà lloc el dissabte 18 d’abril al Parc de la Ciutadella (Passeig dels Til·lers)  i està organitzat per l’APCC i la XECC, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Barcelona.
L’acte començarà a les 11h. A partir d’aquella hora, es farà un entrenament obert a professionals i alumnes d’escoles de circ (majors de 14 anys), coordinat per l’Escola Rogelio Rivel.
Les disciplines que s’hi podran veure i practicar són trampolí, verticals, perxa xinesa, equilibris i aeris. Es demana als professionals i alumnes interessats a participar i/o a supervisar una de les disciplines, que confirmin la seva assistència aquí.

L’acte inclou també un taller de circ de descobriment i lleure per a nens i nenes, a càrrec de formadors professionals experimentats. El taller és gratuït, d’11 a 14h i no cal inscripció prèvia.

A les 12h i a les 13h l’artista i formador Jorge Albuerne farà la lectura del Manifest.

I a partir de les 12h i fins les 20h, i tant dissabte com diumenge, el parc acollirà també una desena d’espectacles de circ a la gorra, una manera de reivindicar la manca d’espais d’exhibició de circ i d’obrir la possibilitat que es pugui fer circ a la gorra a la ciutat de forma no problemàtica.
 

Enllaços relacionats