Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El circ, present a la Setmana de la Poesia

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals - 14/05/2015

El circ, present a la Setmana de la Poesia

Dissabte 16 de maig es podrà veure un espectacle que uneix les acrobàcies aèries i poemes que parlen de les valls d'Andorra

La Setmana de la Poesia inclou aquest any dins de les seves propostes una que uneix poesia i circ. Serà Dissabte 16 de maig, a les 18.30 h, a l'Auditori del CCCB, amb l'espectacle "Poesia i circ. 7 poetes, poesia per a Andorra"
Una de les figures de la instal·lació escultòrica de Jaume Plensa 7 poetes, que s’alça a la plaça de Lídia Armengol d’Andorra la Vella, pren vida. La veu de Jèssica Casal i les acrobàcies aèries de Meritxell Rabassa se’ns enduen fins al país dels Pirineus.
7 poetes, poesia per a Andorra és un viatge per la poesia d’Agustí Bartra, Joan Margarit, Miquel Martí i Pol, Joan Salvat-Papasseit, Rafael Tamarit, Jacint Verdaguer i Joan Vinyoli: set poetes que han viscut la muntanya o han passat per les valls d’Andorra i ens en parlen des de la seva visió particular. Set mons, paraula i poesia, que ens transporten al cor dels seus paisatges i les seves gents.

La setmana de la Poesia està organitzad per l'Ajuntament de Barcelona i inclou espectacles, recitals, concerts i projeccions de pel·lícules.