Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Guillem Albà i Alberto Feliciate dirigiran el 20è Circ d’Hivern

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 21/05/2015

Guillem Albà i Alberto Feliciate dirigiran el 20è Circ d’Hivern

La proposta pujarà a l’escenari amb un grup d’artistes exclusivament femení

Un grup excepcional format per cinc artistes de circ sota la direcció de Guillem Albà i Alberto Feliciate donaran forma al 20è Circ d’Hivern que tornarà a omplir el teatre de l’Ateneu Popular 9 Barris durant el Nadal del 2015 amb 27 representacions, 8 de les quals seran escolars

De moment el 20è CH encara no té nom, però els directors confirmarmen que serà un espectacle amb molta tècnica de circ i clown en un espectacle adreçat a tots els públics.

Tot això serà possible gracies per la direcció i el segell creatiu de Guillem Albà i el treball amb la tècnica de circ amb l’Alberto Feliciate. Les artistes compten amb una gran diversitat de perfils i tècniques: Lola Ruiz al Trapezi balanç i la perxa xinesa; Jessica Martín una excepcional clown i acròbata, Juana Beltran que és verticalista i llançadora de ganivets, Serena Vione, perxa, teles, trapezi i acrobàcia i Jessica Arpin amb bicicleta acrobàtica i clown.

En l’apartat musical es comptarà amb la compositora Clara Peya, Roberta Petit al vestuari i Bàrbara Martín com ajudant a la coreografia.

La direcció:
Guillem Albà s’ha anant apropant al món del circ des de diferents llocs, participant com a presentador en diverses propostes com l’entrega de premis Zirkòlika o el Combinat de circ de la Mercè 2014 i també a fet la mirada externa de espectacles com L’eS3 dels Trifaldó, però Guillem a part de venir d’una família de titellaires es forma en teatre i sobretot en comèdia i clown, fundat la seva pròpia companyia al 2006 fent els espectacles Sketchofrenia, Flirt i Trau.
Forma part del grup de pallassos de l’espectacle Rhum estrenat al Grec del 2014

Alberto Feliciate és gimnasta de formació però de seguida es va ficar dins del món de l’espectacle amb companyies asturianes per treballar com acròbata. Treballa com especialista durant 15 anys en rodatges i espectacles amb molt treball físic i des de 11 anys és professor de acrobàcia a la escola de Circ Rogelio Rivel ajudant també als alumnes a muntar el seus números, col•lectius o personals.

NOTA DE PREMSA DE L'ATENEU POPULAR 9BARRIS

Enllaços relacionats