Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El 5 de Juny de nou arriba la Festa del Circ Social

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 27/05/2015

El 5 de Juny de nou arriba la Festa del Circ Social

Serà una mostra dels tallers i dels diferents projectes que ha treballat l’Ateneu aquest curs i es comptarà amb la presència dels joves de l’Escola de Circ Social de Zaragoza

Des del mes d’octubre del 2014 fins al juny del 2015 més de 500 nens d’edats compreses entre els 7 i 18 anys han pogut conèixer i treballar diferents tècniques de circ a les sessions setmanals que s’han programat a les instal•lacions de l’Ateneu Popular 9 Barris.
Durant el curs 2014-2015 l’Ateneu Popular 9 Barris ha desenvolupat diferents projectes de circ social.
1. El projecte de “Tallers de Circ en el temps de lleure” conjuntament amb el Casals Infantil de Roquetes, Canyelles, Trinitat Nova, i Verdum.
2. El projecte “Fem Salut a través del circ” dirigit a adolescents i en coordinació amb la Taula de Franja la qual reuneix als diferents agents educatius del territori com el educadors de carrer, Plans Comunitaris, i Instituts. Ha tingut el suport del Districte de Nou Barris, el Consorci d’Educació de Barcelona i la Agència de la Salut Pública de Barcelona.
3. El projecte “Amics i Circ” al barri de Baró de Viver, amb l’AFEV i l’equip de treball comunitari de la zona amb el suport del Consorci d’Educació de Barcelona i l’Agència de la Salut Pública de Barcelona.
I el proper divendres 5 de juny a partir de les 17h a la plaça de Francesc Layret de Verdum se celebrarà a la sessió de cloenda d’aquests projectes amb tot un seguit d’activitats amb els infants i joves que han participat durant tot l’any. I en aquesta edició ens acompanyaran els joves de l’Escola de Circ Social de Zaragoza.
El programa d’activitats que és gratuït serà:

Ø A les 17h: Taller de Circ Obert
Ø A les 18h: Espectacle de circ, hip-hop i break-dance a càrrec dels alumnes dels diferents casals
Pots veure una mostra de la jornada del curs passat al següent enllaç: