Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > La segona edició de la Fira Circ Picat, el 27 i 28 de juny

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals - 04/06/2015

La segona edició de la Fira Circ Picat, el 27 i 28 de juny

La segona edició de la Fira Circ Picat se celebrarà a Alpicat els dies 27 i 28 de juny. Aquest certamen és el primer festival de circ que té lloc a la província de Lleida i significa una clara aposta per promocionar aquesta disciplina artística que c

La segona edició de la Fira Circ Picat se celebrarà a Alpicat els dies 27 i 28 de juny. Aquest certamen és el primer festival de circ que té lloc a la província de Lleida i significa una clara aposta per promocionar aquesta disciplina artística que compta amb poca representació a les terres de Ponent.

En la primera edició, al juny de l’any passat, Alpicat va viure un festival de circ on hi van participar companyies d’arreu, unes jornades en què infants, joves i pares van gaudir d’una gran diversitat d’espectacles, tots ells gratuïts.

Atesa la valoració positiva del festival i l’elevada participació dels veïns i visitants, s’ha programat la segona edició d’aquesta fira. Acrobàcies, malabars, equilibris, trapezi, llits elàstics, pallassos, clowns, música i tallers i espectacles per a tots els públics són algunes de les propostes que es podran veure.

La Fira Circ Picat està organitzada per l’Ajuntament d’Alpicat, amb la direcció artística de la companyia de circ Improvisto's Krusty Show.

A la programació hi troebm les següents companyies: Lo Biel, Tot Circ, Passabarret, Elegants, Vola qui vol, Vaivén Circo, Alas Circo Teatro i Improvisto's Krusty Show

Rep la col·laboració de la Diputació de Lleida, la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal del Segrià.
 

Enllaços relacionats

Improvisto's Krusty Show, directors artístics de la Fira, també hi actuaran

Improvisto's Krusty Show, directors artístics de la Fira, també hi actuaran