Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Circ a les Nits al Castell, activitats culturals gratuïtes al juny a Montjuic

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 08/06/2015

Circ a les Nits al Castell, activitats culturals gratuïtes al juny a Montjuic

Els alumnes de l'escla Rogelio Rivel hi actuaran el 19 de juny

El pati d’armes del castell s’obre una mica més a la ciutat i als artistes que hi treballen. Durant quatre divendres de juny hi actuaran alumnes i graduats de l’Institut del Teatre, del Taller de Músics i de l’Escola de Circ Rogelio Rivel, de Nou Barris. L’objectiu és que el castell funcioni com a equipament patrimonial de manera que els visitants que hi accedeixin puguin gaudir no només de l’espai recuperat sinó també de propostes culturals paral·leles.

Tot i que no són les primeres activitats que s’hi programen, fins ara no s’havia organitzat mai un cicle temàtic d’aquest caire al pati d’armes i, segons l’ICUB, la intenció és que tingui continuïtat. L’estrena, el 5 de juny, anirà a càrrec de la companyia IT Dansa, de l’Institut del Teatre, amb l’espectacle ‘Kamuyot’, una coreografia creada per l’israelià Ohad Naharin. També hi actuaran el grup barceloní A Contra Blues (12 de juny) i l’escola Rogelio Rivel amb un espectacle de circ que inclourà números de trampolí, pal xinès i trapezi (19 de juny). El cicle el tancaran els alumnes de l’Institut del Teatre (26 de juny) amb tres obres de mitja hora basades en la tradicional de Comèdia dell’Arte.

Les activitats -que tenen un aforament per a 800 persones- es faran de 9 a 1 h i els espectadors que hi vulguin sopar podran fer-ho adquirint menjar a les caravanes ambulants que s’hi traslladaran. En acabar, es posarà en marxa un servei de bus llançadora des del castell fins a la plaça d’Espanya.

Enllaços relacionats