Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > La companyia catalana Circ Do i el portuguès cao a Chuva guanyen la secció Off del festival Circada

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 15/06/2015

La companyia catalana Circ Do i el portuguès cao a Chuva guanyen la secció Off del festival Circada

La companyia catalana Circ Do ha guanyat el primer premi de la Secció Off Circada UNIA, dins el Festival Circada de Sevilla, que li dóna dret a un premi de 1000 euros ia la contractació en Programació Oficial per a l'edició de 2016, segons una nota de premsa del festival. Qui també ha aconseguit passaport directe per al programa de la propera edició de Circada ha estat Cao a Chuva, un joveníssim clown portuguès de 19 anys, que ha obtingut el segon premi, que en aquest cas no compta amb dotació econòmica.

El jurat d'Off Circada UNIA ha valorat en Circ Do la creació d'un llenguatge sobri, honest i poètic al voltant de les tècniques acrobàtiques i ha subratllat "l'enorme potencial de desenvolupament d'una peça curta que és el punt de partida per al seu pròxim espectacle Buit ". L'interès per comprovar com es desenvoluparà el treball creatiu de Circ Do, i la voluntat de donar suport a aquest procés amb la motivació que suposa aquest premi, ha estat un factor decisiu a l'hora de seleccionar a aquesta companyia en primera posició.

Buit s'estrenarà en la seva versió definitiva al novembre d'aquest any i està interpretat pels artistes Àfrica Llorens, Pablo Domichovsky, àlies "Blito", i Amer Kabbani, comptant, a més, amb la direcció de Jorge Albuerne, artista que ja ha participat en Circada en diverses ocasions.

El jurat d'aquesta edició 2015 de l'OFF Circada UNIA ha estat compost, entre d'altres, per María González, directora del Mes de Dansa de Sevilla; Víctor García, Cap del Departament de Teatre de l'Agència Andalusa d'Institucions Culturals; José Lucas Chaves, Director de Projectes de l'Institut de la Cultura i les Arts de Sevilla; i Rafael Camps, Secretari de l'Associació de Circ d'Andalusia.

Al llarg de quatre dies de programació, el certamen ha atret més de 9.000 espectadors, que han gaudit d'un total de 29 funcions. La programació de Festival Circada continua fins al diumenge 14 i es pot consultar íntegrament al web festivalcircada.com

Enllaços relacionats

Foto: Luis Montero

Foto: Luis Montero