Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El Masnou s'omple de riure amb el Festival Ple de Riure del 14 al 19 de juliol

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals - 09/07/2015

El Masnou s'omple de riure amb el Festival Ple de Riure del 14 al 19 de juliol

En la seva XIX edició s'hi podrà veure 13 propostes de circ, música i humor

El Festival Ple de Riure va néixer, ara fa dinou anys, com un lloc de trobada estiuenc amb la cultura, en forma de teatre, circ i humor. Els seus orígens es troben en els fundadors de l’esdeveniment, el trio còmic Chapertons que, juntament amb l’Ajuntament del Masnou, van voler crear un espai únic que tingués com a objectiu fer riure als espectadors. Així començava el Ple de Riure: inicialment al pati del Casino del Masnou, per passar, a partir de la cinquena edició, a la Platja d’Ocata on s’ha consolidat com a indret principal i emblemàtic de la festa.

Enguany, arribem a la dinovena edició del festival i, de ben segur, continuarem dissenyant somriures per a tothom durant molts més estius.
 

Aquest any dins de la programació trobem 13 propostes de circ, música i humor. Dins de la porgramació de circ s'hi posrà veure el Marremangu de Pep Callau i els Pepsicolen, l'LP Mix de la cia. LP, Xarivari Blues de Circo Los, Post-clàssic de Tortell Poltrona, Walkman de Ganso&cia, Scratch! d'Acrobarouf, Piensa en Wilbur de Wilbur, Les Butors de Cirque Hirsute i per acabar, el Cabaret Ple de Circ de LACAM (Col·lectiu d’Artistes Residents al Masnou),

Enllaços relacionats