Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El 26 i 27 de setembre Cronopis acollirà la Jornada de trapezi #10alcirc

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC - 22/07/2015

El 26 i 27 de setembre Cronopis acollirà la Jornada de trapezi #10alcirc

La Jornada, organitzada per l’APCC, inclourà tres cursos intensius, un espai d'intercanvi pràctic i una mostra de números dels participants

Dissabte 26 i diumenge 27 de setembre, Cronopis, espai de Circ de Mataró acollirà la Jornada de trapezi #10alcirc organitzada per l’APCC dins dels actes del seu 10è aniversari. La jornada compta amb la col•laboració de Cronopis i el Col•lectiu de trapezistes.


La Jornada està adreçada a artistes i formadors de circ, especialmente a aquells més interessats en el trapezi.


A la jornada hi haurà formació sobre el muntatge i la seguretat de trapezi, així com de lonxa i de construcció i manteniment. A més, es farà una taula rodona sobre la presència del trapezi a Catalunya. El Col•lectiu de Trapezistes presentarà la seva residencia d’investigació i els artistes participants a la Jornada podran mostrar els seus números en una mostra informal.


El programa és el següent:
Dissabte 26
9.30h Arribada
10h-13h Curs intensiu de Muntatge i seguretat d’aeris a càrrec de Francisco Torrejón, tècnicos de l’Associació Internacional IRATA i Tècnic esportiu en espeleología i descens de barranc.
13h-14.30h Curs de lonxa de trapezi fix a càrrec de Pili Serrat, dedicada a la formació des de fa més de 20 anys i professora de trapezi de l’Escola Rogelio Rvel
14.30h – 16h
Dinar popular. Preu : 5€
16h30-19h30 Espai d'intercanvi pràctic
20h Mostra de números dels participants a la Jornada.
Els interessats a participar a la Mostra han de contactar amb l’APCC abans del 18 de setembre.
La mostra està pensada com un moment d’intercanvi d’experiències. No es pagarà catxet als participants però l’APCC assumirà la despesa de donar d’alta l’artista a la Seguretat Social.

Diumenge 27
10h- 13h Presentació teòrico-pràctica i participativa de la residència d’investigació a Cronopis del Col•lectiu de trapezistes
13h-14h Taller de construcció i manteniment de trapezis a càrrec de Sabrina Catalán, artista de circ, actualment membre de la companyia CAÍ, formada a l'Escola de Circ Carampa de Madrid i Theatre Cirqule de Ginebra.
14h Vermut de cloenda

Inscripcions
La inscripció a la Jornada té un preu de 8€. En el cas dels socis de l’APCC i Cronopis el preu és de 5€. El preu de dinar són 5 euros.
La inscripció es pot fer aquí
 

Per arribar a Cronopis
C/Tolón núm 8-28 (barri de l'Havana, darrere de la Torre Maresme). Mataró
RENFE Rodalies Mataró
Google Maps
 

Per domir
Si se sol•licita abans del 18 de setembre es pot dormir a Cronopis (cal portar sac de dormir i aïllant, hi haurà cuina, lavabo i dutxes).