Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Una festa amb els socis i el sector celebrarà els 10 anys de l’APCC el 2 d'octubre

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC - 23/07/2015

Una festa amb els socis i el sector celebrarà els 10 anys de l’APCC el 2 d'octubre

La festa, que inclourà sopar, concert, projecció de vídeos, dj i bar serà a La Central del Circ

El 19 de desembre de 2014 l’APCC va engegar els actes de celebració dels seus primers 10 anys. Des d’aleshores s’han estat publicant vídeos amb fotografies i entrevistes al canal youtube de l'Associació i s’ha organitzat una Jornada Internacional d’Acrobàcia, una Jornada de trapezi (que tindrà lloc els dies 26 i 27 de setembre) i una Jornada Internacional de Malabars (que tindrà lloc divendres 9 d’octubre).


Uns dels actes més destacats serà la festa que tindrà lloc divendres 2 d’octubre a La Central del Circ, una trobada informal i lúdica dels socis i tot el sector per celebrar aquest desè aniversari.
La festa començarà a les 20h i s’allargarà fins a les 2 de la matinada. La festa inclourà un sopar popular. Després es podrà participar en un divertit videomaton de circ i veure els vídeos editats pel desè aniversari, tant els reculls de fotografies com la cinquantena d’entrevistes a membres del sector i de les arts escèniques i la cultura, responent a Per què t’agrada el circ?.
Després serà el torn per a la música, primer en directe, amb La Masnou Orleans i després, amb la dj Tanja.


La festa serà una bona oportunitat per a fer una trobada dels socis i tot el sector.
La festa serà gratuïta i el sopar tindrà un preu popular de 5€ pels socis de l'APCC i els usuaris de La Central del Circ i 7€ preu general. Els interessats a assistir al sopar han de confirmar aquí .