Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Conferència sobte Corproductors d'arts escèniques (dimecres 10-11-2010, Ateneu Popular 9Barris)

Notícies del circ

<< Altres notícies 10/11/2010

Conferència sobte Corproductors d'arts escèniques (dimecres 10-11-2010, Ateneu Popular 9Barris)

COPRODUCTORS D’ARTS ESCÈNIQUES

Dimecres 10 de novembre a les 19h

Com els arriben els projectes? Què significa ser coproductor d’un espectacle? Quins mitjans posa a l’abast del creador? Amb quina antelació es treballa? Què implica coproduir espectacles de circ respecte a les altres arts escèniques?

A càrrec de: Alfred Fort, administrador general del TNC; Cèsar Compte, director del Centre d’Arts Escèniques Reus; Cesc Casadesús, director del Mercat de les Flors; Ricardo Szwarcer, director del Grec Festival de Barcelona i Salvador Sunyer, director del Festival Temporada Alta i del Canal, centre d’arts escèniques de Salt-Girona

La taula rodona es farà dimecres 10 de novembre a les 19 hores, a l’Ateneu Popular 9Barris (www.ateneu9b.net) i l’accés és gratuït. El cicle compte amb ponents molt interessants i els debats són de gran interès. Us hi esperem!

En cas que no pugueu assistir, el podreu veure en directe a través d’Internet tot copiant aquest enllaç a la barra de navegació: http://hangar.org:8000/apcc.ogg Per a visionar-lo, us aconsellem que utilitzeu els navegadors Firefox o Chrome i cq mediaplayer (s’aconsella el vlc). No us recomanem que useu l’Internet Explorer ni Safari, si és possible

I ja podeu veure a Internet la grabació de les 2 primeres conferències! Visiteu blip.tv i al cercador que apareix a la part superior dreta, escriviu APCC. Cadascuna d’elles està dividida: podeu seguir les intervencions de cada ponent i el debat final.

Descarregueu-vos AQUÍ el díptic del cicle.