Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Torna el cicle Circ d’ara mateix al Mercat de les Flors

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

Torna el cicle Circ d’ara mateix al Mercat de les Flors

Les companyies Animal Religion i "eia" presentaran els seus últims espectacles

El Mercat de les Flors ha presentat la seva nova programació per a la temporada 2015-2016, que inclou el cicle Circ d’ara mateix, que mostrarà el circ més contemporani durant el mes d’abril de l’any que ve. Entre d’altres, es podran veure els nous espectacles de les companyies residents a Catalunya "eia" i Animal Religion. A més, la programació del mes de desembre també inclou Bèsties, de la cia Baró d’Evel.

Eia presentarà inTarsi, el segon espectacle de la companyia que vol ser una reflexió sobre la grandesa de trobar-se i la transformació dels sentiments. En aquest cas el artistes són Armando Rabanera Muro, Fabio Nicolini, Fabrizio Giannini i Manel Rosés Moretó.

Per la seva banda, Animal Religión interpretarà Sapiens Zoo, un aparador d’acrobàcies i equilibris a ritme de música clàssica i electrònica a càrrec de Quim Girón i Niklas Blomberg.

La resta de la programacio del cicle està formada per l’espectacle de corda llisa Le Vide, de Fragan Gehlker, Alexis Auffray i Maroussia Diaz Verbèke. Es tracta d’una peça de difícil catalogació i d’estranya intensitat, a mitges entre un aparent assaig i una peça acabada, nascut a partir d’un entrenament.

El cicle acabarà amb La Cosa, de Claudio Stellato, el resultat d’una investigació de tres anys durant la qual s’han explorat a fons dos temes: la importància dels rituals i l’impacte d’un material natural com la fusta en les impressions del públic.