Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Johnny Torres, nou director artístic de La Central del Circ

Notícies del circ

<< Altres notícies La Central del Circ

Johnny Torres, nou director artístic de La Central del Circ

Substituirà a Roberto Magro, que deixarà el càrrec aquest mes de desembre

El nou director artístic de La Central del Circ per al període 2016-2018 serà Johny Torres, artista i director de circ. Torres substituirà a Roberto Magro, que deixarà el càrrec el mes de desembre després de dos anys. Torres és artista i director de circ, a més de formador.
Torres serà l’encarregat de seleccionar els continguts artístics de La Central del Circ, definir programes i projectes d’acompanyament dels procesos creatius i les activitats que tenen cabuda en l’equipament. Juntament amb la gerencia és responsable de generar les sinèrgies necessàries amb altres entitats per projectar els artistes i el sector del circ en territori local, nacional i internacional. En un principi és un càrrec per a tres anys amb la possibilitat d’una pròrroga d’un any més.
Actualment els projectes de Jonhy Torres s’emmarquen dins de la cia Circ Teatre Modern. El seu darrer espectacle és Exúvia, on s’acompanya d’un músic. Paral•lelament, és formadore extern en portés acrobàtics a l’escola de Circ Flic de Torí, i també ha donat classes a les escoles de circ Professionals Carampa de Madrid, Tarumba de Lima (Perú) i Rogelio Rivel de Barcelona.
És acròbata al trapezi volant, de quadre aeri, de portés acrobàtics i s’ha format amb Rogelio Rivel i Jean Palacy, per després formar-se de forma autodidàctica gràcies a la recerca artística en tècniques i dramatúrgia.
Ha treballat entre altres amb Los Galindos, Transe-express, Oncore,
Circus Ronaldo i Circo de la Sombra i ha col•laborat en la direcció de
fires, espectacles i de creacions de circ.