Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El circ català a la 28a a edició de la fira internacional d’arts escèniques i música Internationale Kulturbörse de Freiburg

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals

El circ català a la 28a a edició de la fira internacional d’arts escèniques i música Internationale Kulturbörse de Freiburg

La fira, que tindrà lloc del 25 al 28 de gener, és un dels principals punts de trobada de programadors d'arts escèniques, tant alemanys com centreeuropeus

La 28a edició de la fira internacional d'arts escèniques i música Internationale Kulturbörse de Friburg (IKF) tornarà a acollir companyies, empreses i institucions culturals catalanes. La presència catalana a Freiburg de Brisgòvia (Alemanya) es concentrarà en un estand paraigua del Departament de Cultura des d'on es donaran a conèixer les propostes catalanes al públic professional, principalment programadors i responsables de festivals d'arts de carrer, teatre, dansa, espectacles infantils, circ i música.

De les 25 entitats presents enguany a Freiburg, algunes participaran amb els seus espectacles al programa d'actuacions en directe de la fira. Aquestes són les companyies de circ, sòcies de l’APCC que hi participen: Cia. Pepa Plana, Cirquet Confetti, Serena Vione i Hotel iocandi.

A més d’aquestes companyies, també hi haurà altres entitats presents a la fira amb l’objectiu d’establir nous contactes que els permetin entrar al mercat alemany o reforçar els lligams ja establerts en edicions anteriors. Les companyies catalanes que enguany han confirmat la seva assistència a la Kulturbörse de Freiburg 2016 són: Carlo-Mô & Mr. Di, La Maleta dels Espectacles, Alter Circus, Katraska Cia, Fadunito Produccions, Borja ytuquépintas, a més de Bandart Productions, Bigolis Teatre, Camut Band, Celeste, Campi Qui Pugui Produccions, Efimer, La Petita Malamaluga, La Tal, Puntmoc, Sienta la Cabeza, Teatre Nu, Toni Ortiz i Ciatre.
A la Kulturbörse de Friburg també hi seran presents l’Institut Ramon Llull i l’Institut Català de les Empreses Culturals.

En els últims anys les arts escèniques i la música catalanes han aconseguit ser un referent per als programadors alemanys, gràcies entre altres, a la participació de companyies catalanes a la Kulturbörse. En les ultimes edicions, la fira ha comptat amb una presència important de companyies catalanes, amb produccions que després han girat amb èxit per Alemanya i Europa.