Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > L’antic escorxador de La Bisbal tindrà un espai per a l’Escola de Circ

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

L’antic escorxador de La Bisbal tindrà un espai per a l’Escola de Circ

Actualment l’Escola de Circ de La Bisbal es troba a l’Institut i al Pavelló d’Esports

L’Ajuntament de La Bisbal d’Empordà adequarà un espai per a l’Escola de Circ dins l’edifici de l’antic escorxador, que es convertirá també en la nova biblioteca i tindrà sales polivalents. Actualment les activitats de l’Escola de Circ es fan a l’Institut i al Pavelló Municipal d’Esports. Precisament altres pobles de l’Empordà s’han posat en contacte amb La Bisbal per estendreles extraescolars de circ a altres pobles com Camallera, Castelló d’Empúries, Vulpellac i Cruïlles.

L’Escola de Circ de La Bisbal és un projecte educatiu i cultural que neix el 2011 de la mà de la Fira de Circ al Carrer, i els seus objectius són fomentar l’aprenentatge del circ, posar en pràctica les potencialitats del circ com a eina educativa de participación i de cohesió social, col·laborar en la difusió i normalització del circ dins l’àmbit cultural i donar continuïtat al circ a la Bisbal durant tot l’any.

L’Escola de circ de La Bisbal ofereix activitats extraescolars a diferents centres educatius, circ en família, circ a l’Institut i monogràfics de disciplines.