Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > L’APCC celebra el Dia Mundial del Circ a Vilanova i la Geltrú

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

L’APCC celebra el Dia Mundial del Circ a Vilanova i la Geltrú

L’escola de circ Saltimbanqui i l’APCC organitzaran espectacles i la lectura del manifest reivindicatiu

L’APCC ha decidit que la celebració del Dia Mundial del Circ tingui lloc a Vilanova i la Geltrú, on l’escola de circ Saltimbanqui organitzarà una jornada plena d’espectacles en espais cèntrics de la ciutat, tallers i servei de bar i menjar. A la nit, està previst un combinat de circ com a cloenda, on es llegirà el manifest del món del circ, impulsat per l’APCC.


Amb motiu del Dia Mundial del Circ l’escola de circ Saltimbanqui ha obert una convocatòria pels artistes i companyies que vulgin participar en la programació del dia 16 d’abril a Vilanova. Tots els espectacles seran a la gorra, i tindran difusió i un espai  adequat per a les actuacions. També hi haurà un espai i menjar pels artistes.


L’Escola de Circ Saltimbanqui ja va organitzar l’any passat la celebració del Dia mundial del Circ a Vilanova i la Geltrú, podeu veure un resum del que va passar en aquest enllaç.
Per part de l’APCC també s’elaborarà una agenda amb tots els actes organitzats amb motiu del Dia Mundial del Circ arreu de Catalunya.