Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > La Central del Circ arrenca (COM)MOURE’S - circ en música i moviment- un projecte de circ social amb adolescents de la Barceloneta

Notícies del circ

<< Altres notícies La Central del Circ

La Central del Circ arrenca (COM)MOURE’S - circ en música i moviment- un projecte de circ social amb adolescents de la Barceloneta

El 15 de maig es farà una presentació final de l’espectacle treballat durant els 4 mesos de projecte

El passat 13 de gener es va iniciar (Com)moure’s, el segon projecte de circ social que porta a terme La Central del Circ, després de Circoneta al 2014, que vol acostar els adolescents al món del circ a través del repte artístic, tractant temàtiques com la confiança, l’escolta, la perseverança així com la relació amb el propi cos. Valors que són essencials per a la convivència i abordar-los des del fet artístic els hi afegeix la importància de la cultura com a eina de transformació personal i social. 

Un grup de 15 alumnes entre 12 i 14 anys de l’IES Salvat-Papasseit de la Barceloneta (Barcelona) investigaran durant 4 mesos diferents disciplines de circ, posant l’accent  en els processos creatius i la musicalitat. Un procés de creació compartit entre artistes professionals de circ i adolescents, utilitzant el moviment i la musicalitat per a elaborar un llenguatge poètic comú.


Durant aquests mesos els adolescents participaran en dues sessions setmanals de circ i altres disciplines en el seu centre educatiu al barri de la Barceloneta. La formadora i artista Andrea Martínez coordinarà i facilitarà les sessions, amb la complicitat d’altres artistes com Stefano Argenio, que farà la direcció de l’espectacle, Nikoleta Valente, Rafa Espada, Jorge Albuerne i David Candelich.


El 15 de maig a La Central del Circ es farà una presentació final de l’espectacle treballat durant els 4 mesos de projecte, el segon de circ social organitzat conjuntament amb l’IES Salvat-Papasseit després de la bona acollida de “Circoneta”, realitzat el 2014.


 (Com)moure’s compta amb la col·laboració de l’Obra Social de la Fundació La Caixa.