Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Noves dates del curs intensiu de malabars amb Iñaki Sastre (31 gener-3 febrer 2011)

Notícies del circ

<< Altres notícies 7/11/2011

Noves dates del curs intensiu de malabars amb Iñaki Sastre (31 gener-3 febrer 2011)

CURS INTENSIU DE MALABARS Amb Iñaki Sastre

31 gener – 3 febrer 2011 Barcelona

Adreçat a Artistes de circ professionals amb bon nivell de malabars.

Continguts:

Objectius

• Treballar aspectes tècnics dels malabars.

• Abastar una àmplia gama d’estils y trucs amb pilotes, cercles i maces.

• Aprendre o aprofundir en sistemes de notació de malabars.

Continguts

El contingut és flexible en funció del nivell i interès dels/les participants. A grans trets, el material a ensenyar es pot dividir en 2 categories: malabars individuals i malabars de grup. Quant es faci de cada un dependrà dels participants.

• Individuals: - Pilotes: siteswaps, body throws (llançaments pel cos) i combinacions d'ambdós; piruetes; tècnica. - Maces: combinacions amb diferents girs i tipus de llançaments, body trhows fins a 5 maces. - Cercles: tècnica bàsica, manipulacions bàsiques, diferents tipus de llançaments, 2-7 cercles.

• Grup: - Passing de 2 i més persones. Notació Prechac.

Dates i horari: 31 gener, 1, 2, 3 de de febrer de 2011. De 10,00 a 13,00 cada dia Total: 12 hores Nota: Cal arribar abans de l’hora d’inici per escalfar.

Lloc de realització: La Central del Circ, Esplanada del Parc del Fòrum s/n 08019 Barcelona

Professor: IÑAKI SASTRE. S’inicia en els malabars al 1995 de manera autodidacta. Aviat comença a viatjar per tota Europa assistint a Convencions de Malabaristes, sentint-se especialment atret pels malabars de grup i pels aspectes matemàtics dels malabars. El 2002 es trasllada a Londres, on actualment resideix.Allà passa a formar part de la prestigiosa companyia Gandini Juggling, amb qui ha actuat en més de 15 països. Cal destacar les actuacions al London Mime Festival, el teatre Winter Garten Varieté de Berlín, Circus Roncalli, Glastonbury Festival i la Copa Davis de tennis. Durant els últims anys segueix impartint cursos a Dinamarca, Suècia i Anglaterra a més de donar classes regularment a l’escola de circ The Circus Space de Londres.

Preu: Socis APCC: 70€ * No socis: 95€ * Aquesta tarifa s’aplicarà també a membres d’altres associacions de professionals de circ de l’estat espanyol que treballen amb xarxa amb l’APCC.

Inscripció i selecció: Places limitades a 15 participants. Si estàs interessat/da en inscriure’t al curs envia un e-mail amb la butlleta d’inscripció a activitats@lacentraldelcirc.cat o bé truca’ns al 93 597 24 41.

Organitza: APCC Col·labora: La Central del Circ

Descarregueu-vos AQUÍ el cartell del curs en català

Cartell castellà

Fitxa d'inscripció en català

Fitxa d'inscripció en castellà