Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Èxit de públic de la celebració del Dia Mundial del Circ a Vilanova i la Geltrú

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

Èxit de públic de la celebració del Dia Mundial del Circ a Vilanova i la Geltrú

Dissabte també es va inaugurar La Vela de l’Estruch a Sabadell

La celebració de l’APCC del Dia Mundial del Circ va ser un tot un èxit de públic. Adults i infants van omplir els espais on es van programar activitats i espectacles, com la plaça de les Neus, la plaça de la Vila o l’escola Pompeu Fabra. Al migdia Marceline Kahn va llegir el manifest reivindicatiu, en què es demanen més espais per a programar circ i a la vegada més valentia als programadors per tenir en compte espectacles diferents i arriscats.

Durant tot el dia l’Escola de Circ Saltimbanqui, membre de la Xarxa d’Espais de Circ (XECC) havia organitzat tota una sèrie d’espectacles al carrer, amb companyies i artistes com Cirquet Confetti, Franxi Natra Clowna, cia El Cruce, Maria Cavagnero & Martin, Amelia & Pauline, etc. La celebració es va allargar fins a la nit, en què va ser el torn del Cabaret a la plaça de les Neus.

Paral·lelament, el Dia Mundial del Circ també es va celebrar a Sabadell, on es va inaugurar La Vela de l’Estruch. Durant tot el dia també es van organitzar activitats i a la nit un cabaret presentat per Jose Luis Redondo i Jorge Albuerne, que també van llegir el manifest, va tancar la programació.

A Mataró l’espai Cronopis va organitzar amb l’Ajuntament tallers i circ en familia als carrers de la ciutat i una exhibició per part del projecte de circ social Circ Bombeta, a més de programar l’espectacle Alone de cia Sebas.

A Barcelona, la revista Zirkòlika va congregar malabaristes a la seva trobada, i l’Ateneu de 9Barris va mostrar l’espectacle de Lacam “Dónde estamos”.