Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > La Nit dels Museus programa circ al Museu Blau i el Castell de Montjuïc

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

La Nit dels Museus programa circ al Museu Blau i el Castell de Montjuïc

Dissabte 21 de maig al vespre

El circ arriba als museus aquest dissabte 21 de maig amb la celebració de la Nit dels Museus a Barcelona i ho fa de la mà del Central del Circ, que estarà present al Museu Blau situat al Fòrum, i de la mà de l’Ateneu de 9Barris al Museu del Castell de Montjuïc.

En el marc del programa Creació & Museus que vincula museus i fabriques de creció de Barcelona, la Central del Circ presenta al Museu Blau la companyia Estropicio amb l’espectacle de mans-mans “Praxis” i el malabarista Pietro Selva, que actuaran dues vegades entre les 21h i les 22h30.

A l’altra punta de la ciutat, l’Ateneu de 9Barris participarà a la Nit dels Museus a l’espai del Castell de Montjuïc amb la programació de diferents números de circ a càrrec de Fernando Pose, especialista en malabars de rebot, i l’espectacle Iter de Serena Vione, basat en la perxa xinesa.

Després hi haurà un cabaret al pati , amb els equilibris de Nacho Flores, el clown Jose Luis Redondo, Irene Estradé a la cordal lisa, els malabars de Jordi Kerol, especialista en beatbox, i Manel Roses, especialista en verticals. La programació al Castell de Montjuï començarà a les 20h30 i acabarà a les 23h15.