Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Apunteu-vos als Cursos intensius de Quadrant aeri i Bàscula amb Yuri Sakalov (14-18 març)

Notícies del circ

<< Altres notícies 13/11/2011

Apunteu-vos als Cursos intensius de Quadrant aeri i Bàscula amb Yuri Sakalov (14-18 març)

CURSOS INTENSIUS DE QUADRANT AERI / BÀSCULA

14-18 de març de 2011 L

a Central del Circ, Barcelona

Adreçat a Artistes de circ professionals amb bon nivell de quadrant aeri i/o bàscula.

Continguts

El principi de treball de Yuri Sakalov es basa en obtenir una base tècnica molt neta, que faciliti a posteriori el desenvolupament de les figures acrobàtiques de totes les disciplines que treballa.

Professor YURI SAKALOV.

Després d'haver estat gimnasta professional de l'equip nacional de Rússia i d’haver treballat com a artista de circ en diferents disciplines (bàscula, trapezi volant, quadrant aeri), Yuri Sakalov s'incorpora com a professor a l'ESAC (École Supérieur des Arts du Cirque de Bruxelles) on hi desenvolupa una pedagogia innovadora en la tècnica del quadrant aeri. El seu treball es basa en un estudi de la inèrcia i els principis dinàmics de la física i, per tant, de l'optimització de la força entre portor i àgil. La seva trajectòria com a professor ha estat i és reconeguda arreu del món i és sovint sol•licitat per fer cursos intensius en les diferents escoles nacionals de circ.

Consulteu el programa amb totes les informacions pràctiques:

En català

En castellà