Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > La Industrial Teatrera, Cuncurulla i Leandre al Festival Al Carrer de Viladecans

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals

La Industrial Teatrera, Cuncurulla i Leandre al Festival Al Carrer de Viladecans

De l'1 al 3 de juliol es celebrarà la 27èa edició del certamen

La 27a edició del Festival Al Carrer de Viladecans ha programat més de 30 espectacles per als dies 1, 2 i 3 de juliol. La programació inclou tot tipus d'actuacions al carrer entre les quals diverrsos espectacles de circ. Algunes de les companyies presents són Cuncurulla, amb el seu espectacle Circant, La Industrial Teatrera amb Nàufrags i Leandre, amb Iceberg.

Concretament, Cuncurulla inaugurarà el festival de Viladecansa amb “Circant”. Aquesta companyia ha estat escollida a través d’un acord entre Al Carrer i el programa “En fabricació” de la Central del Circ, un espai de residència artística per a 6 joves companyies emergents.

També estan programats al Festival Al Carrer Pere Hosta amb Open Door, Circ Bover amb Vincles, la cia Estapampades amb Enfilada S.A., la companyia RasoTerra amb La Baleine Volante, la cia Tresperté amb Oopart, la companyia italiana Sbrindola amb Shock em all i la cia  15FEET6 amb Dynamite & Poetry.

A més, divendres 1 de juliol el festival organitza una jornada professional en què està prevista una taula rodona sobre el paper de les insatal·lacions artístiques a les arts de carrer.
 

Enllaços relacionats