Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Esgotada la segona edició del llibre "El payaso que hay en ti" de Caroline Dream

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

Esgotada la segona edició del llibre "El payaso que hay en ti" de Caroline Dream

En total s’han venut 2.000 exemplars i ha sortit ja la tercera edició

El llibre “El payaso que hay en ti” de la pallassa Caroline Dream ha venut ja 2.000 exemplars i ha esgotat la seva segona edició. Actualment ja s’ha publicat la tercera edició. El llibre és un manual sobre formació en clown i com ha treballat en aquest camp la pallassa anglesa resident a Barcelona Caroline Dream.


Es tracta d’un llibre pensat tan per a persones que s’inicien en el món del clown com per a pallassos ja professionals, resultat de la investigació  sobre el món del clown i sobre la felicitat.


La versió original del llibre està escrita en castellà. El llibre ha estat traduït a l'anglès (The Clown in You), i actualment s'està traduint al portuguès i al català.


Caroline Dream (Regne Unit, 1962) és llicenciada en Teatre per la Universitat deExeter i formada en Fooltime Circus School, resideix a Barcelona (Espanya) des de 1989. Pallassa des de 1985, s'ha format amb els millors mestres i ha actuat en teatres i festivals de tota Europa. Es dedica a la formació clownesca des de 1998. Fins a 2016 ha impartit més de 200 cursos, pels quals han passat més de 2.500 persones, a Espanya, Portugal, Alemanya, Mèxic, Perú, Colòmbia, Costa Rico, Puerto Rico i Estats Units (a Las Vegas per a artistes del Cirque du Soleil).
 

Enllaços relacionats