Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info(ELIMINAR)@apcc.cat

ombra

Directori de professionals

<< Altres professionals

Karoli

 • Companyia: Professor Karoli
 • Nom: Ramon Muñoz Farreny
 • Àmbit:Artista, Director d'espectacles / Posador en escena o en pista, Empresari
 • Disciplines:Altres, Altres especialitats, Anelles, Boles, Ciclisme, Diàbolo, Maces, Malabarisme, Monociclisme, Pallasso
 • Espectacles vigents

   Professor Karoli

  colecoleccionista Circense 

  disposa d'una exposició itinerant titulada Papers de Circ

  Guanya  el Premi ZIRKOLIKA 2018

  MILLOR INICIATIVA PER A LA PROJECCIÓ DEL CIRC

  Exposició ‘PAPERS DE CIRC’ de Ramon ‘Karoli’

   Exposició de divulgació de la història del circ a Catalunya. Els últims anys s’ha vist 26 cops en festivals, centres civics, museus i biblioteques. L’objectiu és crear vincles culturals del circ cap el public. L’exposició inclou quadres, llibres, segells, postals, cartells, joguines, maquetes  i desplegables, entre d’altres. El jurat ha valorat del projecte la seva batalla diària, per la seva passió constant, per mantenir en solitari un projecte durant 10 anys, perquè dona la importància que es mereix el patrimoni de circ i perquè petits espais poden visualitzar la grandesa del circ.

 • Província: Barcelona
 • Telèfon: 647903385
 • Email: info(ELIMINAR)@karoli.com
 • Web: www.karoli.com
Karoli

Descripció

Ramon Muñoz és Karoli, malabarista i monociclista apassionat, còmic, hábil combinador de l´humor i les rodes. Autodidacta i coleccionista circense presenta ESPECTACLE DE SALA, TEATRE i CARRER, ACCIONS COMERCIALS I TEATRALS, NÚMEROS CURTS DE CABARET, PRESENTACIONS D'ESPECTACLES, EXPOSICIÓ DE CIRC i més activitats

Nomnat als Premis Max 2010  Espectacle de Circ

Nominat als premis Zirkolika 2010  Espectacle Circens

Ramón Muñoz Karoli  l´home roda  guanya el premi de votació popular dels premis  de Circ Zirkòlika 2015
 Notícies - 2015.09.28 - Marcel Barrera.
http://www.karoli.com


El monociclista i excèntric Ramón Muñoz (Barcelona 1958), més conegut com a Professor Karoli, ha guanyat el premi de votació popular que es lliurarà demà dimarts durant la Nit de Circ (L'Auditori, 20.00 hores) i que està convocat per la revista Zirkòlika .
 
Karoli, un dels artistes històrics del circ català, amb més de 30 anys de trajectòria, va formar part durant 18 anys de la popular parella de monociclistes Boni i Caroli (1982-2000) i en 2001 va iniciar una carrera en solitari com a Professor Karoli, un personatge excèntric amb el qual ha estrenat els espectacles L'Elixir de la Vida i L'home roda (2006). Amb aquest últim espectacle ha fet ja més de 700 actuacions. Entre els nombrosos països on ha actuat es troben França, Bèlgica, Itàlia, Portugal, Tailàndia, Grècia, Veneçuela i el Marroc.
 
Deixeble de Rogelio Rivel, amb qui va aprendre les tècniques de malabars i monociclisme, Karoli ha estat molt vinculat a l'Ateneu Popular de 9Barris (Barcelona) i ha treballat per al desenvolupament i normalització del circ a Catalunya com a president de l'Associació Catalana de Circ (ACC ), durant els anys 90; i més recentment com a vocal de la junta de l'Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC).
 
També ha participat en el projecte per a escoles Història del Circ  (Circ Crac), en l'espectacle Bocatto vaig donar Cardinale, de Comediants, i com colecoleccionista disposa d'una exposició itinerant titulada Papers de Circ que s'ha pogut veure en diverses ciutats. Karoli rebrà demà el premi durant la Nit de Circ, una gala en què també es lliuraran la resta dels Premis Zirkòlika

Video

Per a visualitzar aquest vídeo és necessari tenir instal·lat l'Adobe Flash Player i el Javascript activat. Podeu decarregar els vídeos en format FLV.

Galeria d'imatges

Pujar