Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info(ELIMINAR)@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Directori de professionals > Vivian Friedrich

Directori de professionals

<< Altres professionals

Vivian Friedrich

 • Companyia: Vivian Friedrich & Joan Lavandeira, The Opposite Hand, SOM NOISE Cia, Fam.Lizajous
 • Nom: Vivian Friedrich
 • Àmbit:Artista, Coreògraf, Director d'espectacles / Posador en escena o en pista
 • Disciplines:Acrobàcia aèrea, Acrobàcia amb aparells, Altres acrobàcies aèries, Altres gèneres, Corda llisa, Corda volant, Dansa, Roda cyr, Teles
 • Espectacles vigents

  I Love My Car

  I Love My Car nace de una investigación sobre el significado del objeto y reflexiona sobre las simulaciones y simulacros del siglo XXI. Acrobacias en una Cuerda U, arte de movimiento y performance se unen en una creación in-situ. 

  Duración: 30-45 minutos variable según el espacio.

  #ilovemycarproject.

  https://vimeo.com/200035982 (work-in-progress trailer // por favor, no dudes en contactarme para recibir más información)

 • Email: vivianaereo(ELIMINAR)@gmail.com
 • Web: vivianfriedrich.info
Vivian Friedrich

Descripció

Vivian Friedrich estudia els anys 2009-2010 a l’Academy for Circus and Performance Art (ACaPA) de Tilburg,Holanda, però descubreix que el seu interès no es limita a la tècnica circense i no li interessa solament muntar “un número que funciona“. Durant els anys 2012 i 2014, vivint entre Barcelona i Hamburg, assisteix a classes d’acrobàcia i dansa, actua com a ballarina aèria per a companyies com el Circo Delicia, Accialt Flying Effects i La Fura dels Baus, investiga en la tècnica de corda U i paral·lelament continua els seus estudis de psicologia a distància.

El 2012 inicia amb dos músics el projecte Fam.Lizajous, que es dedica a la investigació interdisciplinària sobre la interacció entre so i moviment, de la qual neix l’espectacle LaRed en una creació conjunta amb Amanda Wilson i Aida Oset. El 2015 comença la col·laboració amb Ludovica Zoina en el projecte de dansa aèria The Opposite Hand. El 2016 rep la beca incubadora de La Central del Circ i el suport de l’EU Circus Incubator Project per a joves creadors de circ. Actualment resideix a Barcelona, buscant una forma d’art contemporani que combini diferents influències com la dansa, el circ, les arts plàstiques, la performance i tècniques de moviment com el stunt, treballant en base a un concepte i intentant compartir una mirada crítica de la societat. 

Per el seu projecte I Love My Car i la investigació d'una dramatúrgia contemporànea de circ rep el 2017 la beca d'innovació de la Generalitat de Catalunya.

Vivian forma part de l'elenc Genoma B de la Cía Albadulake i treball com a directora i drmaturgista amb la jove companyia SOM NOISE.

Des del 2018 Vivian és la responsable del projecte #reflexionsdecirc a la Central del Circ, dedicant a la investigació i organitzant jorandes d'intercanvi sobre l'escriptura escènica.

Baixar-se el Curriculum vitae (VIVIANFRIEDRICH 188 Kb)

Video

Galeria d'imatges

Pujar