Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info(ELIMINAR)@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Directori de professionals > CUNCURULLA

Directori de professionals

<< Altres professionals

CUNCURULLA

CUNCURULLA

Descripció

Que tenen a veure una Dra. en Biologia Molecular, una Dra. en Química Analítica del Medi Ambient i un Enginyer Industrial? Doncs que cadascú per la seva banda, fa molts anys, varen posar a la seva vida música i circ.

La Companyia s’agrupa el març del 2013 per fer circ amb música en viu sota el concepte “vi de taula”: Bona companyia, bon menjar ben arrelat a la terra i en un ambient càlid. A partir d’aquí decideixen muntar Cuncurulla – Circ de Taula, una petita declaració de principis. El fet que es coneguin de fa anys i que hagin compartit experiències més enllà del circ, fa que la seva proposta pugui aportar l’essència dels moments viscuts i un plantejament de vida sota el mateix prisma.

La primera actuació de la companyia és fa a l’interior del Santuari de les Salines (Alt Empordà), tota una benedicció! Després han recorregut diferents espais: Festival de Circ de Terrassa, Cronopis (Mataró), Premià de Dalt i Festes Alternatives de Sant Andreu, entre d’altres. El 2013 reben la beca Agita de l’Ajuntament de Figueres de Suport a la creació artística i creen el seu primer espectacle “CIRCANT”, que presenten el 3 d’abril del 2015 en el marc del Festival Còmic de Figueres.

Baixar-se el Curriculum vitae (DOC 33 Kb)

Video

Pujar