Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info(ELIMINAR)@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Directori de professionals > Verticalfit Vic

Directori de professionals

<< Altres professionals

Verticalfit Vic

Verticalfit Vic

Descripció

Verticalfit Vic és un centre d'ensenyament d'esports verticals, arts aèries i circ.

Neix al 2016 en un petit format, acollint aquestes disciplines esportives verticals minoritàries, com el Poledance com a base, i on es comença a projectar la base de l'actual de l'escoleta de Circ infantil i juvenil de Vic.

El nostre equip, està format per a professionals del Circ (formats en circ social i pedagogia del circ), artistes d'arts aèries i esportistes. Treballem els elements aeris (trapezi, cèrcol, tela, barra, acrobàcia), i ho combinem amb la creació, teatre i dansa. En moment puntuals treballem les maces, equilibris, xanques, diabolos, etc... dins d'un entorn per compartir i apropar totes les tècniques del Circ als alumnes i families. 

Jo sóc la Mònica, vaig començar al 2014 fent Poledance a Barcelona. Actualment en sóc la Directora, propietària i gestora del Verticalfit Vic, on intento vetllar per l'estabilitat de l'escoleta i els seus professionals, i continuant promovent l'ensenyament del Circ i esports verticals al nostre territori (Vic i comarca d'Osona). Compagino l'escoleta, amb la meva professió Infermera i la maternitat de 2 menuts :)

Aquest proper mes de setembre 2022 entrem en la Fase II del projecte-escoleta, en un nou espai facilitat gràcies a l'Ajuntament de la nostra ciutat de Vic, que ens permetrà treballar amb més alçada (6-10m) i tenir més espai de pràctica. Amb això es pretén treure pressió econòmica per seguir el camí de consolidació i fer de l'escoleta de Circ de Verticalfit Vic, una escoleta de referència en l'ensenyament i pedagogia del circ, les arts aèries i els esports verticals a la ciutat de Vic i comarca d'Osona.  

Gràcies a tots els que ho feu possible! 

Video

Pujar