Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Serveis als socis > Convocatòries internacionals

Convocatòries internacionals

<< Altres convocatòries

Convocatòria oberta per el Brighton Fringe Festival (data límit: 29-01-2016)

Data de termini de presentació: 29 de gener de 2016

 • Data de publicació: 19 d'octubre de 2015

  Data de realització: 6 de maig de 2016

  Població: Brighton & Hove

  País: Regne Unit

  Descripció

  El Brighton Fringe ha obert la convocatòria per participar a la propera edició del festival que tindrà lloc del 6 de maig fins al 5 de juny de 2016 a Brighton & Hove, Regne Unit.

  El Brighton Fringe és el festival de multi-art amb accés obert més gran d’Anglaterra. Es va crear el 1967 com un gran showcase d’artistes locals, actuacions i promotors, i des de llavors ha crescut considerablement fins a consolidar-se el 2006 com a empresa i festival. El programa es divideix actualment en 12 categories principals: Cabaret i circ, Comèdia, Dansa i Teatre Físic, Esdeveniments i Pel·lícules, Infants i Joves, Literatura i Paraules, Música, Vida nocturna, Teatre, Itineraris, Arts Visuals i Tallers.

  La participació al festival és completament oberta, que significa que no hi ha selecció prèvia ni criteris imposats als participants per permetre el desenvolupament de noves obres que atreguin la premsa, els programadors i nous públics. El festival s’ofereix com a plataforma per presentar nous espectacles, guanyar renom i donar-se a conèixer entre professionals. Amb el registre el festival ofereix accés a una sèrie de serveis: presència al programa en paper i al web, la possibilitat de vendre entrades a través de la Brighton Fringe Box Office, entrada a tallers i esdeveniments, assistència de màrqueting i comunicació, assessorament personalitzat per definir els teus objectius a la fira i la possibilitat de ser promocionat a l’esdeveniment Fringe City.

  Data límit: 29 de Gener de 2016

Enllaços relacionats