Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Serveis als socis > Convocatòries internacionals

Convocatòries internacionals

<< Altres convocatòries

Participació com a coexpositors de l'estand català de les "Biennales Internationales du Spectacle" a Nantes (França) (data límit: 10-01-2016)

Data de termini de presentació: 10 de gener de 2016

 • Data de publicació: 18 de novembre de 2015

  Data de realització: 20 de gener de 2016

  Descripció

  S'obre una convocatòria per participar com a coexpositors de l'estand català de les Biennales Internationales du Spectacle a Nantes (França) els dies 20 i 21 de gener 2016.

  Creades per la revista La Scène, les BIS (Biennales Internationales du Spectacle) s’han convertit en la cita principal dels professionals del sector cultural i de l’espectacle en viu i en un model únic, tan a nivell francès com europeu.

  Teatre, dansa, música, arts de carrer, circ... Cada dos anys, el sector de les arts en viu es reuneix a Nantes (França) per defensar els seus interessos, debatre, compartir experiències i pràctiques, i parlar dels esdeveniments claus que els poden afectar. En l’edició del 2014 es van registrar 11.400 participants, 300 expositors i hi van estar representats 53 països.

  Aquesta edició les BIS gaudiran d’una zona de debats i tallers a més d’una zona d’expositors on el Departament de Cultura hi tindrà el seu estand paraigua obert a la participació de les empreses i entitats catalanes.

  Us podeu inscrivir com a coexpositors de l'estand català i aprofiteu l'oportunitat de networking amb els professionals francesos i internacionals presents a les BIS.

  Envieu un correu electrònic a paris.icec@gencat.cat per tal d’informar- que realitzareu la inscripció.

  Per a més informació o consultes podeu contactar paris.icec@gencat.cat (Eva Colom).

Enllaços relacionats