Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Serveis als socis > Convocatòries internacionals

Convocatòries internacionals

<< Altres convocatòries

Residència a Bèlgica per espectacles de carrer (sense data límit)

Data de termini de presentació: 28 de febrer de 2019

 • Data de publicació: 28 de febrer de 2019

  Data de realització: 28 de febrer de 2019

  Població: Ath

  País: Bèlgica

  Descripció

  La Maison Culturelle d'Ath (Bèlgica) acull i acompanya les companyies en residència al seu Centre d’Arts de Carrer (CAR). Amb aquesta convocatòria, el centre desitja agilitzar la dinàmica d'assistència a la creació en el marc del seu festival a l'espai públic: Sortilèges, Rue et Vous!

  La col·laboració entre el centre i els artistes fa que la programació d'aquest esdeveniment sigui més rellevant i adequada amb el projecte del festival. Un projecte que no només gira entorn a la millora de l'espai públic de la ciutat i el seu patrimoni arquitectònic, però també a l'expressió de la població local i en oferir un enfocament interactiu amb els assistents al festival.

  El CAR és un espai de creació, prospecció i experimentació, tant per a artistes professionals com per els aficionats al teatre i a la música de carrer, al circ, a la performance... On totes les disciplines de les arts del carrer es poden desenvolupar i permet als artistes revisar el seu projecte en espais adaptats (sales d'assaig, hall, in situ, llocs públics ...).

  Aquesta prestació es complementa amb suport logístic, administratiu i artístic. D'acord amb els desitjos i les necessitats de la companyia, l'equip del CAR (o els recursos associats) pot fer un senzill cop d'ull, o bé proporcionar coneixements i oferir un suport més precís: posada en escena, configuració a l'espai, experiència tècnica, escenografia urbana, etc.

  També es posa l’accent en el vincle entre els artistes i els ciutadans que, en els espais de representació, poden fer una ullada o expressar la seva opinió durant la presentació de les diferents etapes de treball. Una "confrontació" necessària, fins i tot indispensable, en el procés de creació. Els públics "professionals" també estan convidats durant aquest procés.

  El CAR és un espai de 25m2 sobre 6,5m amb sala d'assaig, habitació climatitzada i despatx. Amb allotjament per a 6 persones situat al centre de la ciutat.

  Si voleu entrar a la residència CAR completeu aquest document i envieu la vostra sol·licitud a aquesta adreça de correu electrònic: car@mcath.be

  Persona de contacte: Nathalie Vieira

  Email: car@mcath.be

Enllaços relacionats