Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Members services > International calls

International calls

<< Other calls

Participació a l'estand de Catalan Arts a Les Biennales Internationales du Spectacle (BIS)

Deadline for submission: 14 December 2017

 • Publication date: 4 December 2017

  Date: 17 January 2018

  City: Nantes

  Country: França

  Us adjuntem la informació difosa per Catalan Arts sobre aquesta convocatòria:

  Les Biennales Internationales du Spectacle (BIS) creades per la revista La Scène el 2004 s’han convertit, en les vuit edicions que porten, en la cita principal dels professionals del sector cultural i de l’espectacle en viu i gràcies a un model únic, tant a nivell francès com europeu. A l’última edició, el 2016 van haver-hi 12 286 participants, 346 expositors i 53 països representats. És una cita imprescindible pels professionals que volen accedir al mercat francès, conèixer com funciona i fer networking amb homòlegs del territori.

  L’esdeveniment, tot i ser de caràcter pluridisciplinari, té una majoria de presència de professionals dels sector de la música. És important que ho tingueu en compte. Els altres sectors, teatre, dansa, arts de carrer i circ també hi són representants però en menor mesura.

  Per a aquesta edició les biennals gaudiran d’una zona de debats i tallers a més d’una zona d’expositors, amb 6 espais diferents i la Place des Tournées . La Place des Tournées és un “mini saló de productors”, un espai de compra-venda entre productors de gires i bookers (els expositors) i els programadors d’espais, festivals i esdeveniments artístics (els visitants).

  És a la Place des Tournées on el Departament de Cultura, mitjançant l’àrea de mercats de l’ICEC, tindrà un estand, sota la marca Catalan Arts i que posa a la vostra disposició.

  Us proposem d’inscriure-vos com a co-exposants amb nosaltres per tal de dur a terme el vostre negoci amb els professionals francesos i internacional presents.

  L’acreditació és gratuïta i la podeu demanar a la web del BIS.

  IMPORTANT: FEU-NOS ARRIBAR CÒPIA DE LES INSCRIPCIONS A : paris.icec@gencat.cat (en còpia a paris2.icec@gencat.cat)

  Data límit: 14 de desembre

  Email: paris.icec@gencat.cat

Related links