Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Servicios a los socios > Convocatorias internacionales

Convocatorias internacionales

<< Otras convocatorias

BE Festival (fins l'11 de desembre)

Fecha de terminio de presentación: 11 de diciembre de 2017

 • Fecha de publicación: 30 de noviembre de 2017

  Fecha de realitzación: 3 de julio de 2018

  Población: Birmigham

  Pais: Gran Bretanya

  Us adjuntem la informació de l'ICEC sobre la convocatòria de BE Festival de Birmingham.

  El BE FESTIVAL és una gran oportunitat de mostrar espectacles a programadors nacionals i internacionals. Les companyies que han actuat al BE han estat programades al London Mime Festival, The Barbican, el South Bank Centre, The Lowry, Traverse Theatre, Bilbao ACT Festival, Rome Short Theatre Festival i al Sarajevo MESS Festival, entre d’altres. És, a més, una gran oportunitat d’explorar idees i desenvolupar noves col·laboracions amb artistes de tota Europa.

  Del 3 al 7 juliol de 2018 Birmingham acollirà el festival, que demana: Peces acabades o en desenvolupament que durin 30 minuts o que s’adaptin per fer un extracte de 30 minuts al showcase del BE FESTIVAL ja siguin espectacles per a sala o ‘site-specific’. La filosofia del festival es creuar fronteres. Així, programaran treballs que creuin límits (lingüístics, culturals, artístics,...) i que inspirin persones de totes les nacionalitats.

  Què cal fer per presentar-s’hi:

  Hi ha dues convocatòries atenent al tipus de projectes: per al ‘Performance Programme’ i al ‘Site-Specific Programme’. Més avall teniu els enllaços per a accedir als formularis que s’han d’emplenar per a cada convocatòria. En el cas dels projectes ‘site-specific’ s’haurà d’incloure a més a més l’enllaç a un vídeo penjat on-line de treballs previs així com un breu pressupost del projecte.

  Condicions:

  Les companyies seleccionades seran proveïdes de transport d’anada i tornada, allotjament, dietes, transport a Birmingham, un pagament mínim de £100/intèrpret per donar suport a la companyia en adaptar la peça al format del festival i tindran també accés a tota la programació del festival, als workshops, a obtenir ‘feedback’, debats i diverses oportunitats per desenvolupar-se professionalment.

  Un jurat de professionals del teatre i la dansa atorgarà a més 6 premis al BE FESTIVAL:

      Un premi de projecte: £1500 i una residència artística amb fons per desenvolupar el teu projecto i mostrar-lo acabat a l’edició vinent.
      El premi ACT: Una funció i una residència a Bilbao.
      El premi MESS: La contractació d’una actuació a Sarajevo.
      Tres premis de gira al Regne Unit: la contractació d’una gira pagada per 14 teatres i espais al Regne Unit i Espanya a la tardor i a la primavera (No concorren a aquest premi els projectes de Site-Specific).

  Formulari a emplenar per convocatòria al ‘Performance programme’

  Formulari a emplenar per convocatòria al ‘Site-specific programme’

  Descripció dels espais disponibles  Data límit: Per a ambdós convocatòries, és l’11 de desembre de 2017 a la mitjanit (23:00, hora del Regne Unit).