Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Servicios a los socios > Convocatorias internacionales

Convocatorias internacionales

<< Otras convocatorias

Presentació de projectes de malabarisme al Festival Rencontre des Jonglages (data límit 21 de febrer de 2018)

Fecha de terminio de presentación: 21 de febrero de 2018

 • Fecha de publicación: 31 de enero de 2018

  Fecha de realitzación: 21 de marzo de 2018

  Población: La Corneuve

  Pais: França

  En el marc de l’onzè Festival Rencontre des Jonglages, Artcéna i La Maison du Jonglage s’associen per a organitzar unes trobades professionals de presentació de projectes de malabarisme al Cinéma l’Étoile de La Courneuve (a la regió Illa de França, a prop de París).

  6 a 7 companyies seleccionades presentaran el seu projecte de malabarisme davant d’un públic compost per professionals (programadors, espais de residència i de difusió, productors, entre altres) i amateurs de la disciplina.

  Cada companyia serà representada com a mínim per un artista, acompanyat, si possible, pel seu responsable de difusió. Les presentacions han de tenir una durada màxima de 10 minuts i preferentment, es faran en francès i anglès. Poden projectar-se vídeos curts o fotos. Posteriorment, un intercanvi amb el públic tindrà lloc.

  Com inscriure's?

  Les companyies interessades han d’enviar el seu formulari per correu electrònic a magali.libong@artcena.fr abans del 21 de febrer  mitjanit. La selecció serà feta per Artcéna i La Maison du Jonglage, tenint en compte únicament criteris artístics. Han d’ésser o bé creacions per al 2019 o bé projectes previstos per a difondre com a molt tard a inicis del 2020.

  Les despeses de transport corren a càrrec de la companyia. Un sopar i una entrada per a un espectacle del festival seran oferts a les persones que representin la seva companyia.

  Si necessiteu ajuda podeu enviar un correu electrònic a: paris.icec@gencat.cat
   

  Email: paris.icec@gencat.cat; magali.libong@artcena.fr