Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Servicios a los socios > Convocatorias internacionales

Convocatorias internacionales

<< Otras convocatorias

Festival International de Marionnettes de Charleville-Mezières (fins el 31 de juliol de 2018)

Fecha de terminio de presentación: 31 de julio de 2018

 • Fecha de publicación: 19 de abril de 2018

  Fecha de realitzación: 20 de septiembre de 2019

  Población: Charleville-Mezières

  Pais: França

  Les inscripcions per a participar a la propera edició de l’IN (carrer) del Festival International de Marionnettes de Charleville-Mezières que tindrà lloc del 20 al 29 de setembre del 2019, estan obertes fins al dia 31 de juliol del 2018.

  El festival acull cada any uns 400 professionals francesos i estrangers i es duu a terme dins les 40 sales de la ciutat i també en l’espai públic. És el festival de titelles i teatre d’objectes més important de França i una referència a nivell mundial.

  El festival es compromet a posar a disposició de la companyia un espai i tota la comunicació pròpia del festival mitjançant la publicació del programa físic, de l’actualització de la pàgina web i de l’aplicació (iPhone & Androïd) del Festival. A més a més l’allotjament i les despeses de transport són assumides per l’organització.

  Per tal que el dossier d’inscripció sigui complet s’ha d’emplenar la fitxa tècnica que es pot descarregar aqui, adjuntar el CV de la companyia, una sinopsis de l’espectacle, una fitxa tècnica, i enviar un dossier de presentació amb elements visuals i/o un vídeo amb fragments de l’espectacle.

  Donat el gran volum de candidatures, l’organització recomana obertament l’enviament del dossier el més aviat possible per tal de poder valorar els dossiers quan abans millor.

  Email: rue.festival@marionnette.com o paris.icec@gencat.cat