Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Servicios a los socios > Convocatorias internacionales

Convocatorias internacionales

<< Otras convocatorias

Festival Internacional de Teatre de Carrer de Holzminden (fins l'1 de desembre de 2018)

Fecha de terminio de presentación: 1 de diciembre de 2018

 • Fecha de publicación: 1 de agosto de 2018

  Fecha de realitzación: 7 de junio de 2019

  Población: Holzminden

  Pais: Alemanya

  Kulturbüro i la ciutat de Holzminden organitzen la quinzena edició del "Festival Internacional de Teatre de Carrer" que tindrà lloc del divendres 7 al diumenge 9 de juny de 2019.

  Situat al nord d'Alemanya, a prop de Hannover, la iutat d'Holzminden acull aquest festival bianual des del 1991. Com a fundador del festival Kulturbüro s'encarregarà de la concepció, organització i realització en cooperació amb la ciutat de Holzminden.

  Nombroses produccions van celebrar la seva estrena en Holzminden i van guanyar fama internacional a través d'aquesta. Els últims deu festivals van ser visitats per més de 700.000 persones en total, gaudint de 250 produccions de 180 companyies de teatre de carrer.

  Qualsevol grup professional de teatre pot enviar les seves sol·licituds. La producció ha de ser destinada exclusivament als espais públics a l'aire lliure i també s'ha d’actuar allà. La gamma artística inclou actuacions de carrer i parc, així com actes de caminar, animacions i desfilades teatrals, de grandària reduïda i produccions a l'aire lliure tècnicament elaborades. Es poden produir produccions teatrals en el camp de les arts visuals i performatives, el performance, el teatre de dansa, el figuratiu i el teatre de màscares i el nou circ que es toca a l'aire lliure.

  L'organitzador cobreix els costos totals de les actuacions (quota artística, despeses de viatge, hoteleria, càtering i equip tècnic requerit en el lloc de representació).

  Aquí trobareu més informació en anglès i el formulari d'inscripció.

  Data límit: 01/12/2018
   

  Email: kb@kulturbuero.in