Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Servicios a los socios > Convocatorias internacionales

Convocatorias internacionales

<< Otras convocatorias

Chalon dans la rue (data límit 28 de febrer)

Fecha de terminio de presentación: 28 de febrero de 2019

 • Fecha de publicación: 14 de diciembre de 2018

  Fecha de realitzación: 18 de julio de 2019

  Población: Chalons dans la rue

  Pais: França

  El 2019 el festival Chalon dans la rue segueix evolucionant, per perpetuar el seu rol d’esdeveniment clau per les arts en l’espai públic, que contribueix al dinamisme de la creació artística i que acull un públic ampli i un gran nombre de professionals del sector.

  Enguany, la separació entre IN i OFF ja no existirà i es proposarà una programació organitzada per categories que siguin representatives de la universalitat del festival. Per tant, l’OFF es convertirà en la “selecció oficial” i la “selecció oficial per a públic infantil”, nou centre d’interès del festival. I l’IN, es dividirà també en categories (Més informació a partir de gener del 2019).

  Per tal d’acollir els artistes en les millor condicions es limitarà el nombre de participants a 130 i les companyies tindran a càrrec seu el cost tècnic, l’allotjament i el transport. El festival posarà els àpats dels dies que hi hagi representació però no dels dies de muntatge i desmuntatge.

  Les inscripcions per a la "selecció oficial" i la "selecció oficial per a públic infantil" estan obertes del 4 de desembre del 2018 al 28 de febrer del 2019 però quan abans envieu la vostra proposta millor.

  Per tal d’inscriure’s només clar omplir aquest formulari.

  A banda, heu d’enviar tota la documentació (dossier, fitxa tècnica, foto, vídeo, agenda...) a la següent adreça: cnar.projets@chalondanslarue.com

  O per correu postal:

  L’Abattoir – Centre National des Arts de la Rue et de l’Espace Public
  Candidature Sélections Officielles
  52, quai St-Cosme
  71100 Chalon-sur-Saône

  Per a la vostra informació, el festival rep cada any més de 1000 propostes per només 130 espectacles seleccionats. Penseu a informar la direcció si hi ha canvis pel que fa a la vostra candidatura. Un projecte que es desisteixi abans del 15 d’abril del 2019 és un nou projecte que podrà ser seleccionat.

  Data límit d’enviament: 28 de febrer del 2019.

  Us enviaran la resposta pel correu electrònic i no hi ha llista d’espera.

  Per qualsevol dubte o qüestió podeu escriure Eva COLOM, delegada de l’ICEC a França: paris.icec@gencat.cat

  Email: cnar.projets@chalondanslarue.com