Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Servicios a los socios > Convocatorias internacionales

Convocatorias internacionales

<< Otras convocatorias

Presentació de projectes de circ al Festival Spring (fins el 3 de febrer)

Fecha de terminio de presentación: 3 de febrero de 2019

 • Fecha de publicación: 10 de enero de 2019

  Fecha de realitzación: 13 de marzo de 2019

  Población: Cherboug

  Pais: França

  Del proper 1 de març al 5 d’abril tindrà lloc la desena edició del festival de circ SPRING, dedicat a les noves formes de circ i a la creació contemporània i organitzat La Brèche a Cherboug i Cirque-Théâtre d’Elbeuf, els pols nacionals de circ de Normandia i que en es últims anys ha esdevingut un punt de trobada professional important del calendari del sector a França.

  Artcena, Centre Nacional francès de les Arts de circ, carrer i teatre, organitza, en el marc d’aquest festival, una sessió de presentacions de projectes que tindrà lloc el dimecres 13 de març de les 15.30 a les 17.30. Aquesta és una ocasió única per a les companyies seleccionades de buscar socis, coproductors o residències per a nous projectes en curs i gràcies a la presència d’un gran nombre de programadors i de directors de festivals i d’equipaments.

  Les companyies que vulguin participar a aquesta trobada han de completar el pre-formulari disponible en el següent enllaç.


  Un cop el formulari estigui omplert s’ha d’enviar per correu electrònic a l’adreça cirque@artcena.fr abans de dia 3 de febrer a mitjanit i indicant SPRING com a tema del correu.

  Per a més informació

  Eva Colom, oficina de l’ICEC a París. paris.icec@gencat.cat o per telèfon +33(0)1 43 25 04 35

  Email: cirque@artcena.fr

  Web: http://www.festival-spring.eu/