Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Servicios a los socios > Convocatorias internacionales

Convocatorias internacionales

<< Otras convocatorias

Peces curtes de menors de 35 anys pel Festival Presente Futuro Prize (fins el 8 de març)

Fecha de terminio de presentación: 8 de marzo de 2019

 • Fecha de publicación: 28 de febrero de 2019

  Fecha de realitzación: 23 de mayo de 2019

  Población: Palerm

  Pais: Itàlia

  El Teatro Libero de Palermo (Itàlia), obre una candidatura per a joves professionals del camp de les arts escèniques (teatre, dansa, teatre físic, performance), per a participar a la 14a edició del Festival internacional “Presente Futuro”, que tindrà lloc els dies 23, 24 i 25 de maig de 2019. Aquesta candidatura té com a objectiu donar suport i visibilitat a l’escena europea emergent.

  La convocatòria està dirigida a artistes, companyies i equips provinents de països de la Unió Europea, i preferiblement a membres de menys de 35 anys, els quals proposin un projecte d’arts escèniques que no sigui de menys de 20 minuts.

  L’equip artístic del Teatro Libero seleccionarà els projectes admesos. Durant el festival, en el qual es presentaran workshops i altres activitats, s’entregarà el “Presente Futuro Prize”. El primer premi inclou una ajuda econòmica de 1.000€, una setmana de residència, i la possibilitat de mostrar la versió llarga del projecte durant l’edició de Presente Futuro 2020.

  Un segon premi dóna la oportunitat de presentar la creació a l’edició de 2020 del FITT, el Festival Internacional de Teatre de Tarragona. Dues residències internacionals constitueixen el tercer premi, i el quart és ofert conjuntament pel festival Between The Seas (Grècia) i el Teatro San Materno d’Ascona (Suïssa).

  Finalment, la Sapienza Università de Roma donarà un premi de 1.000€ a l’espectacle en concurs realitzat per una companyia/un artista de menys de 35 anys que demostri una vocació social; i el COBAS Scuola Palermo donarà a 500€ a un projecte que tracti una temàtica socio-política.

  Consulteu l'enllaç de més avall per conèixer les bases de la convocatòria.

  Email: segreteria@teatroliberopalermo.it