Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Servicios a los socios > Convocatorias internacionales

Convocatorias internacionales

<< Otras convocatorias

Programa europeu de suport a la mobilitat 2019 (fins el 15 de maig)

Fecha de terminio de presentación: 15 de mayo de 2019

 • Fecha de publicación: 3 de mayo de 2019

  Fecha de realitzación: 15 de junio de 2019

  Convocatòria oberta a i-Portunus – programa d’Europa Creativa de suport a la mobilitat 2019


  i-Portunus és un projecte finançat pel programa Europa Creativa de la Unió Europea, per tal d’engegar un programa pilot de mobilitat per a artistes i professionals de la cultura. Està gestionat per un consorci liderat pel Goethe-Institut amb l'Institut français, Izolyatsia i Nida Art Colony de l'Acadèmia d'Arts de Vilnius.

  Entre abril i setembre del 2019, i-Portunus emetrà tres convocatòries d’aplicacions, que donaran suport a mobilitats internacionals de 350 a 500 dies (15-85 dies), d'artistes actius en els camps de les arts escèniques o visuals i que resideixen en un dels països que formen part d’Europa Creativa, entre els quals hi ha Espanya. Aquestes mobilitats han de tenir un objectiu específic i ben definit.

  Amb projectes com i-Portunus, la Comissió realitzarà assajos sobre com millorar la mobilitat transfronterera dels artistes. Aquest tipus de mobilitat es convertirà en una acció permanent del programa Europa Creativa per al 2021-2027.

  En aquest programa hi podrà participar qualsevol dels països que formen part de la xarxa Europa Creativa: Albània, Armènia, Àustria, Bèlgica, Bòsnia i Hercegovina, Bulgària, Croàcia, Xipre, República Txeca, Dinamarca, Estònia, Finlàndia, França, Geòrgia, Alemanya, Grècia, Hongria, Islàndia, Irlanda, Itàlia, Kosovo, Letònia, Lituània, Luxemburg, Malta, Moldàvia, Montenegro, Països Baixos, Macedònia del Nord, Noruega, Polònia, Portugal, Romania, Sèrbia, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, Suècia, Tunísia, Ucraïna i el Regne Unit.

  Es busquen projectes de mobilitat amb objectius específics com desenvolupar una col·laboració internacional, participar en una residència orientada a la producció o desenvolupar-se professionalment, presentar treballs en un altre país o desenvolupar projectes amb comunitats locals al país de destinació.

  Adreçat a artistes actius dels camps de les arts escèniques o visuals que resideixin als països membres d’Europa Creativa. Les disciplines poden ser: artesania, moda, art digital, arts plàstiques, art gràfic, fotografia per als camps d’arts visuals i dansa, teatre, circ, opera, performance, titelles, arts de carrer per als camps de les arts escèniques.

  Condicions per poder-s’hi presentar:

  - Ser major de 18 anys - Ser actiu en l’activitat de les arts escèniques o visuals

  - Constar com a resident legal en alguns dels països d’Europa Creativa

  - Desenvolupar el projecte de mobilitat en algun dels països membres

  - La data de sortida ha de ser el 15 de juny de 2019 o posterior; la data de retorn al 31 de desembre de 2019 o abans. La durada total de la mobilitat ha de ser d'entre 15 i 85 dies (inclosos els dies de viatge).

  - El sol·licitant no ha d’haver rebut prèviament suport de mobilitat i-Portunus.

  - Els projectes han de presentar-se en anglès

  Què cal fer per presentar-s’hi: registrar-se al portal i-Portunus i omplir el formulari complint les dates de presentació de projectes.

  Més informació