Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Servicios a los socios > Convocatorias internacionales

Convocatorias internacionales

<< Otras convocatorias

Festival d'artistes de carrer de Vevey (Suïssa) (fins el 31 de gener) (a la gorra)

Fecha de terminio de presentación: 31 de enero de 2020

 • Fecha de publicación: 21 de agosto de 2020

  Fecha de realitzación: 7 de noviembre de 2019

  Población: Vevey

  Pais: Suïssa

  La 28a edició del Festival International des Artistes de rue de Vevey tindrà lloc del 21 al 23 d’agost del 2020 a Vevey, a la Suïssa Romanda i a 10Km de Montreux. Amb 35.000 espectadors i una vintena de companyies internacionals que van oferir 120 representacions en la passada edició, el festival es posiciona com una de les trobades més importants de les arts de carrer a Suïssa.

  La direcció artística està oberta a programar tot tipus de disciplines d’arts de carrer (malabars, mim, teatre, circ o clown). Les companyies seleccionades no reben catxet però tenen dret a passar el barret després de l’actuació. Quan més al costat de la plaça Scanavin s’actua millor, ja que és l’epicentre del festival i l’espai on es concentra més públic.

  A banda, un jurat de professionals de la cultura entrega el premi “Pavé d’Or” al final del festival i el públic també està convidat a votar per la companyia que li ha agradat més que serà guardonada amb el « Prix spécial du public ». La propera cerimònia d’entrega de premis tindrà lloc el 23 d’agost a les 17h30 a la plaça Scanavin.

  El 2019 van programar les companyies catalanes Akro Kraks i Mr. Spark.

  Si esteu interessats en enviar la vostra proposta artística només cal omplir el següent formulari abans del 31 de gener del 2020.

  Si necessiteu més informació podeu enviar un correu electrònic a paris.icec@gencat.cat.

  Email: paris.icec@gencat.cat

Enlaces relacionados