Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info(ELIMINAR)@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Servicios a los socios > Descuentos

Descuentos

<< Otros descuentos
Cursos y talleres

10% de descompte en cursos de Feldenkrais i Pilates

Descuento:
10%
Email:
cristinaribo(ELIMINAR)@yahoo.com

Cristina Ribó ofereix un 10% de descompte a socis i sòcies de l'APCC en els cursos que imparteix:


Cursos Feldenkrais: 65€
Cursos Pilates: 80€ curs de 4h i 125€ curs de 8h


Cursos de Feldenkrais

Descripció del mètode
El mètode Feldenkrais t'ofereix, d'una forma pràctica, la possibilitat de trencar amb els patrons habituals de moviment i descobrir, explorant, noves maneres de moure't, de sentir-te i de conéixe't.
La curiositat representa l'element clau que desperta la nostra atenció i permet un aprenentatge orgànica, tranquil i sense forçar de les nostres possibilitats  de moviment millorant així la nostra qualitat de vida.
Els tallers estan dirigirts a persones de totes les edats i habilitats, professionals de la salut, terapeutes, artistes, esportistes o altres professionals relacionats amb el món del moviment.
“Fer l'impossible possible, el possible fàcil i all fàcil elegant” Moshé Feldenkrais

Tallers i seminaris

LA PELVIS COM A CENTRE DEL MOVIMENT
Taller pràctic on experimentarem les diferents possibilitats de moviment que te la pelvis. En qualsevol gest o acte quotidià que realitzem s'estableix una connexió entre el cap i la pelvis a través de la columna vertebral i entre la pelvis i els peus a través de les extremitats. Amb Aquesta relació la pelvis es converteix en un punt de confluència entre la informació que li arriba d'aquests dos extrems. Millorar la consciència corporal d'aquest centre ens permetrà gaudir de moviments més amplis, harmònics i coordinats de les diferents parts del cos així com un millor equilibri de les curvatures de la nostra columna vertebral.


ESPATLLES I MALUCS SUAUS I FORTS
Agafar un llibre de l'estanteria més alta, pujar escales, arrossegar una maleta pesada, aixecar-se del terra... Moltes accions que realitzem en el nostre dia a dia necessiten, per poder fer-se de manera fàcil, unes articulacions flexibles, mòbils, però a la vegada preparades per oferir-nos una bona estabilitat.
En aquest taller pràctic sentirem les relacions entre la mà, el braç i l'espatlla i entre el peu, la cama i el maluc amb l'objectiu de refinar la coordinació i la consciència dels moviments i gestos, des dels més precisos als que requereixen major suport i força.


ESQUENA SANA
T'has preguntat alguna vegada què significa tenir una esquena sana? És aquella lliure de dolor? O poder és una esquena flexible? O musculada? O potser està relacionat amb el to del nostres abdominals?
El mal d'esquena l'observem en tot tipus de persones, edats, tipologies, és present en diversos treballs i diferents nivells d'activitat física.
Aquest taller està enfocat a descobrir com aconseguir una esquena sabia, disponible per expressar-nos en totes les direccions de l'espai i sentir la nostra verticalitat.


RESPIRACIÓ LLIURE
Parlar d'aprendre a respirar és com parlar d'aprendre a fer circular la sang per les venes. La respiració és un acte orgànic que depèn, entre altres coses, de l'estàtica vertebral, de l'actitud en la bipedestació o la ritmicitat corporal. Alliberar la respiració s'aconseguirà en la mesura que siguem capaços de millorar la consciència corporal de les estructures i musculatura que interfereixen en aquesta funció, per tant una bona organització i coordinació del moviment entre les costelles, la columna vertebral, el diafragma o l'abdomen serà necessari per aconseguir una respiració àmplia i profunda. Taller pràctic on coneixerem i explorarem aquesta funció fisiològica vital.

CURSOS PILATES

1.Taller: Liberar cuello, hombros y espalda mediante el Pilates

Fecha: 23 de marzo/ 9am a 13h

Se trata de un taller 100% práctico en el que podrás adquirir herramientas para mejorar la movilidad del cuello, hombros y espalda alta, eliminando restricciones o adherencias a través de los mismos ejercicios de Pilates, así como adaptaciones mediante el uso de técnicas terapéuticas con balones y rulos.

2. Seminario: Biomecánica aplicada a los movimientos básicos de Pilates

Fecha: 20 de abril/ 9 a 18h

Seminario teórico-práctico en el que haremos un recorrido por la anatomía y biomecánica de los principales movimientos utilizados en la mayoría de ejercicios del método como lo son: *Flexión y extensión dorsal *Rotación de columna *Flexión lateral de columna *Extensión de cadera *Soporte de peso en miembros inferiores etc. Profundizaremos en articulaciones, músculos, huesos, tendones y ligamentos implicados aplicado a ejemplos prácticos.

3. Seminario: Articulación sana y patológica (hombro, cadera, rodilla y tobillo)

Fecha: 17 de mayo/ 9 a 13h

Seminario teórico-práctico en el que haremos un recorrido por la anatomía y biomecánica normal de las articulaciones: hombro, cadera, rodilla y tobillo, para posteriormente abordar las principales patologías que sufren, respondiendo a las preguntas  ¿Cómo suceden?  ¿Por qué suceden? Y  ¿Cómo las abordamos?, utilizando el Pilates y otras técnicas terapéuticas sencillas pero eficaces.

4. Seminario: Antomía de la respiración: conociendo más nuestro diafragma

Fecha: 22 de junio/ 9 a 18h

Seminario teórico-práctico que trata sobre el gesto respiratorio, su anatomía y biomecánica, así como las maneras en que se puede reforzar y tratar. Estudiaremos las estructuras implicadas, dando especial importancia al diafragma como centro de la respiración y de la vida,  utilizando el Pilates y otras técnicas terapéuticas sencillas pero eficaces