Here we go! de Guga & Silvia al festival El Festín, d'Eivissa

Dia:

CEIP Sant Jordi. Sant Josep de sa Talaia

La parella artística Guga & Silvia porta als escenaris del Barcelona Districte Cultural Here we go és un espectacle de circ, l’espectacle més gran del món, on trobareu els millors acròbates, equilibristes, trapezistes de la dècada dels 90,
I com passa a tots els circs, compta amb un sorteig!.
Aquest espectacle es caracteritza per proposar una barreja de circ, humor, elegància, creativitat i també, tot s’ha de dir, el glamour que mai no ha minvat de l’època daurada d’aquests peculiars personatges de circ old –fashioned.
Here we go! és un espectacle per a tots els públics perquè on gaudiran petits i grans, i que pot ser representat tant en interior com en exterior gràcies a la seva estructura autònoma, que no requereix cap mena d’ancoratge.

Apte per a totes les edats.

La crítica ha escrit:

“Pretenen divertir i ho aconsegueixen. Són estrafolaris per convicció: es riun de la seva extravagància i connecten amb el públic contínuament. I, per una altra banda, té mèit la baixada d\'escales fent la vertical de Sílvia, els exercicis a la barra fixa (fins que no s\'ensopega còmicament) de Guga i el malabarisme amb sis masses de\\\'n Ramiro. El que bsquen, ho aconsegueixen sobradament. És un circ per a tota la família, sense més pretensions qe divertir i escandaitzar en petites dosis.”
(JORDI BORDES, RECOMANA.CAT)
https://recomana.cat/obres/guga-and-silvia-here-we-go/critica/simpatica-patacada-2


Preu

Gratuït


Compartiu aquest esdeveniment