Festival La Palanca a Esparreguera

Inici:

Final:

Esparreguera

Circ contemporani i talent local

La tercera edició de La Palanca, el Festival de Circ Contemporani d'Esparreguera, amb la direcció artística de Sílvia Compte i Jordi Juanet, arriba carregada de propostes per a tots els públics, amb una programació de carrer i de sala d'espectacles i tallers de circ que s'escamparan per tots els barris de la vila.

Aquest cop el Festival aposta decididament pel diàleg entre el circ contemporani i els artistes locals de la vila, que són convidats a participar-hi de formes diferents. El certamen s'inaugurarà amb un cabaret de circ contemporani conduït per l'art efímer en sorra de Borja Ytuquepintas i de la música del pianista Roc Sala, acompanyat de la violinista esparreguerina Maria Florea.

La Palanca comptarà amb una producció pròpia d'excepció, anomenada Portal, dirigida per una altra artista de la nostra vila, Anna Rodríguez Escalé. En la seva creació, obrirà la porta de l'antiga caserna situada al carrer dels Arbres per mostrar petites i delicades peces de circ contemporani.

Finalment, la companyia gallega Pistacatro clourà el festival amb l'espectacle Orquesta de Malabares, que posa en escena sis malabaristes conjuntament amb la Banda de Música d'Esparreguera per crear un conjunt d'excepció a partir del diàleg entre els malabars i la música.


Compartiu aquest esdeveniment