Desplaça't Festival d'Arts de Carrer

Inici:

Final:

Av. del Jordà, 27. Centre Cívic Casa Groga

Aquest any el Festival d'Arts de Carrer de la Casa Groga està d'aniversari i per celebrar-ho us volem proposar una recepta per cuinar-la plegades. Volem fer un pastís i bufar les espelmes, però per fer-ho, necessitem la vostra col·laboració. Nosaltres posem els ingredients i vosaltres les mans i la vostra creativitat per fer-los lligar a la perfecció. Som-hi!

DISSABTE 25

11.30 a 14 h - El Minigolf, una instal·lació creada per Mumusic Circus El minigolf més original del món t'espera! Fet a mà amb fusta, ple d'enginys i sorpreses que et deixaran bocabadat. I qui és convidat a aquesta aventura? Tots aquells que vulguin passar una bona estona, grans i petits. Com? Només necessites un pal, una pilota i, per què no, unes crispetes per acompanyar l'emoció del joc. Aprofita per experimentar un entreteniment únic i inoblidable!

DIUMENGE 25

12 h - TocatsXGravi · Desplaça't Escolar L'alumnat de 4t de primària de l'escola Mare de Déu de Montserrat presenta l'espectacle de carrer que ha creat de manera col·lectiva durant setmanes amb l'acompanyament d'artistes professionals del circ. Taller de circ Malabars, equilibris, destresa... Posa't a prova i sigues un artista del circ per una estona!

Funkypedia: a càrrec de la Cia De tal palo - CIRC

Araké: a càrrec de la Cia Clara Larcher - DANSA, CIRC

IN: a càrrec de la Cia Emiliano Alessi - CLOWN, CIRC

L'ànima dels desitjos: a càrrec de la Cia Non Project Vertical Dance - DANSA, CIRC


Compartiu aquest esdeveniment